Høyfjellsmat

NYT DEILIG HØYFJELLSMAT I STEMNINGSFULLE OMGIVELSER!

Helgen starter med en vilt-inspirert treretters middag
Lørdagen starter med en god fjellfrokost med lokale råvarer. Etter frokost blir det en liten fjelltur med turleder i storslått terreng. Tilbake fra tur vil vår egen kjøkkenledelse lage lunsj til oss på bålet i lavvoen.
På ettermiddagen blir det ølsmaking før kvelden avsluttes med en nydelig fireretters middag basert på vilt fra høyfjellet.
Etter frokost på søndagen blir det en liten fjelltur før hjemreise
PRAKTISK INFORMASJON
Aldersgrense: 18 år
Krav til forkunnskaper: ingen, annet enn at du sette pris på god mat
Nødvendig utstyr: Klær og sko for å ferdes i høstfjellet
Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.
PRISER
Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom 1-2 personer
DNT medlem: 4317 kroner
Ikke-medlem: 4854 kroner
Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem: 3799 kroner
Ikke-medlem: 4310 kroner
Prisen inkluderer: overnatting to netter, frokost, treretters middag fredag, lunsj i lavvoen lørdag, ølsmaking og fireretters middag lørdag.
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 400 kroner per natt.
  • 00

    Dagar

  • 00

    hours

  • 00

    Minutt

  • 00

    seconds

Når

14 - 16 okt 2022

Tidspunkt

16:00 - 15:00
nn_NO