Opplevingar

På Haukeli kan ein vere med på mange aktivitetar som skapar gode minne både sommar og vinter.

Bading i Haukeli: Foto Fredrik Haaverstad

Bading

Bading i Haukeli – ei frisk oppleving!

fisking

Fiske

I områda rundt Haukeli og Haukeliseter finst det gode moglegheiter for fiske!

Fjellskiturar

For den som ynskjer å kome seg opp på høgfjellet, kan det anbefalast med fjellski i upreparerte løyper berre markera med kvistar.

Haukeliseter haust

Hardangervidda

Hardangervidda Med sine ca 8,6 mill dekar er Hardangervidda Nord-Europas største høgfjellsplatå og Noregs største nasjonalpark.

Haukeli Fiskefestival

Barnas Fiskefestival i Haukeli! Barnas fiskefestival i Haukeli er eit gratisarrangement for barn og unge under 16 år! Velkommen til fisking ved Velemoen camping! Dato for 2023 kjem etterkvart! Det blir ulike konkurransar: Dagens største fisk

Haukelifjell Skisenter

Haukelifjell Skisenter i Vågslid er en snøsikkert destinasjon midt i mellom østlandet og vestlandet, perfekt for både frikjørerer og hele familien.

Isfiske

For dei som likar å fiske på isen etter aure eller røye, er dei store vatna ei kjelde til mat og trivsel heile vinteren. Prøv lykka!

Jakt

Det finst gode moglegheiter for jakt i Haukeli og omegn, og her er eit naturlig utgangspunkt for jakt av rype i ulike jaktområde.

Kiting

Haukeliseter er ein av Sør- Noregs beste forhold for å kite på sno. Rett utanfor fjellstua ligg Ståvatn med flotte kiteforhold med dei fleste vindretningar.

Langrenn

Du finn 65 km preparerte langrennsløyper i flott natur i Haukeliområdet

Myllarheimen

I Arabygdi og ved starten av Totak finn ein eit viktig kulturminne kalla Myllarheimen.

Rossman Musikk på Haukelifjell Skisenter

24. februar slippes albumet «Noen har det bra (andre har det enda verre)» og det skal selvfølgelig feires med turné! Rossman har lenge vært en skjult perle i den norske konsertfaunaen. Med norske tekster, som

nn_NO