Haukeliseter soloppgang

Vinterferie på Haukeliseter Fjellstue

Facebook
Twitter
Email
Print

Lurer du på hva du skal finne på i vinterferien? Ta med deg venner eller familie og opplev vintermagien 1000 meter over havet da vel. Vinterens vakreste eventyr venter på høyfjellet og vi kan friste med vidder kledd i hvit, villmarksspa og uendelige muligheter for turer og lek i snøen. 

Som om det ikke var nok: i vinterferien bor barn i grunnskolealder gratis på Haukeliseter fjellstue!

Haukeliseter badestamp villmarksspa

Barn bor gratis på Haukeliseter i vinterferien

I vinterferien bor barn i grunnskolealder (til og med 10-klasse) gratis på Haukeliseter fjellstue så lenge de er i følge med en voksen. Tilbudet gjelder på ukedager (søndag til fredag) i uke 8 og 9. Følgende priser gjelder for voksne: 

Fjellrom
Pris for 1 voksen inkludert frokost: 1346/1496 kroner (DNT medlem/ ikke medlem) per døgn

Pris for 1 ekstra voksen på samme rom: 285/435 kroner (DNT medlem/ ikke medlem) per døgn

Selvstellsrom

Pris per voksen: 505/655 kroner (DNT medlem/ikke medlem) per døgn

Stabbursrom

Pris per voksen: 260/410 kroner (DNT medlem/ ikke medlem) per døgn

Tilbudet gjelder i uke 8 og 9 (f.o.m 19. februar, t.o.m. 3. mars)

topptur haukelifjell

Ting å gjøre på Haukeliseter i vinterferien

Toppturer

Haukeliseter er et perfekt utgangspunkt for flotte toppturer enten du er nybegynner eller ekspert. De fleste toppene kan nås med utgangspunkt fra fjellstuen. 

Turer på fjellski 

I området rundt Haukeliseter finner du endeløse muligheter for turer med ski på beina, enten du vil gå langt eller kort, flatt eller bratt. Her finnes kvistede løyper i lett, kupert terreng som passer for hele familien. For de eventyrlystne finnes det turmål som burde være tøffe nok for de aller fleste. 

Langrennløyper

Det finnes dessverre ikke preparerte langrennløyper utenfor døra på Haukeliseter, til det er det for mye vind og vær. Haukeliseter er likevel et ypperlig utgangspunkt for deg som trives best med de smale skiene på beina. Cirka 10 minutters kjøring øst for fjellstuen, mot Vågslid, finner du et omfattende løypenett med langrennsspor som prepareres daglig. Oppdatert løypekart finner du på skisporet.no.

Skisenter

Haukelifjell skisenter ligger kun 11 kilometer øst for fjellstuen og er et svært snøsikkert skianlegg. Her finner du totalt 6 heiser, 16 nedfarter, samt muligheter for frikjøring og offpiste. Se skisenterets egen hjemmeside for informasjon om heiskort og åpningstider. Overnattende gjester på Haukeliseter får 10 % rabatt på heiskort hos Haukelifjell skisenter. Kontakt resepsjonen for rabattkode.

Bli med på kitekurs

I uke 8 (24 . – 26. februar) og uke 9 (3. – 5. mars) arrangerer vi kitekurs med KiteskolenVi har fremdeles noen ledige plasser på kurs for deg som vil lære deg kunsten av å seile over snøkledde vidder omringet av mektige fjelltopper. Kursene er tilpasset nybegynnere. 

Bålkos i lavvoen

På tunet, utenfor hovedbygget, har vi en lavvo hvor det er mulig å tenne bål. Her er det mulig å få igjen varmen etter en lang skitur, grille pinnebrød eller pølser, koke kaffe, nyte bakst fra Bakeri Nanseneller bare hygge seg i godt selskap. Lavvoen står åpen for alle overnattende gjester. 

Villmarksspa

På Haukeliseter finner du et av Norges høyest plasserte villmarksspa. Villmarksspa bestyr av en badestamp og en vedfyrt badstue med panorama utsikt over den mektige naturen. Villmarksspa vil være tilgjengelig hver helg fra klokken 16.00. 

Leie utstyr

Lyst til å prøve noe nytt, men mangler utstyr? Eller kanskje du har glemt noe hjemme? Hos oss kan du leie turbekledning fra Bergans, komplett fjellskipakke, skredutstyr, truger og pulk. I tillegg har vi gratis utlån av akebrett og stumpeski for overnattende gjester. Se vårt utvalg og prisliste her. Ønsker du å leie toppturutstyr tilbyr Haukelifjell Skisenter utleie. 

Spis godt på Haukeliseter

På Haukeliseter spiser du godt. Vi serverer frokostbuffet med lokale delikatesser hver dag fra klokken 08:00 (07:30 lørdag og søndag) til klokken 10.00.

Fjellmenyen åpner klokken 12.00 og holder åpent til klokken 20.00 (21.00 fredag og lørdag). 

I tillegg er det mulig å forhåndsbestille en bedre, velsmakende treretters middag fredag 24.02 og 03.03, og lørdag 25.02 og 04.03. Vi anbefaler deg å booke middag på forhånd på grunn av begrenset kapasitet. 

Bakeri Nansen holder så klart åpent i vinterferien og baker brød og boller hver dag, både for utsalg til forbipasserende og for de som vil nyte ferske bakervarer i restauranten vår. 

Bestill opphold i vinterferien nå

Opphold bestilles på epost til info@haukeliseter.no

Velkommen til fjells!

haukeliseter kanelbolle
Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

nn_NO