DSC9389-lite-VB

Vi søker medarbeidere til sesong 21/22

Facebook
Twitter
Email
Print

Det går mot ny vinter og vi er i gang med planleggingen. For å kunne gi våre gjester den best skiopplevelse, er vi avhengig av flinke folk på jobb som er serviceinnstilte, ansvarsfulle og har et godt humør.

Vi Søker derfor etter folk til forskjellige avdelinger:

Serveringsansvarlig, Kafe og Pub:

Haukelifjell Skisenter ønsker å videreutvikle serveringstilbudet og er derfor på let etter en serverings ansvarlig for vår kafe og pub.

Vi ønsker deg som har erfaring fro bar/restaurant/kafe tidligere. Du må være strukturert og organisert, samt fleksibel og inneha god økonomiforståelse.

Du må ha salgserfaring, kunne jobbe i team og være resultatorientert.

Arbeidsoppgaver:
-Fungere operativt i den daglige driften
-Stå for varebestillinger, orden og struktur.
-Ansvarlig for arbeidsplaner og lede medarbeidere
Stillingen er sesongbasert: November-Mai. 75-100%

Serveringsmedarbeidere, Pub:

Liker du høyt tempo og jobbe i team? Vi trenger deg som ønsker å jobbe i vår afterski i helger og ferier. Du må være 20 år og gjerne inneha erfaring fra tidligere arbeid.

Medarbeidere til skiutleie og kafe:

Vi trenger blide og serviceinnstilte ungdom som ønsker jobb i helger og ferier. Du må være minst 16 år og ha stå på vilje.

Er du vår person, med glimt i øyet som kan gi våre gjester en flott skiopplevelse på Haukelifjell? Send Søknad og CV til alpin@Haukelifjell.com.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

stolpejakt 2022

Stolpejakt i Vinje 2022

Vinje kommune har også i år, saman med Vinje IL, IL Dyre Vaa, IL Rein, Rauland Skisenter, Raulandsfjell og personar i Øyfjell sett ut 71 stolpar i

Les meir
Haukeliseter E-134 sommer

Vegarbeid over Haukelifjell 2022

Det blir også i sommar vegarbeid og kolonnekøyring over Haukelifjell rundt Vågslidtunnellen og Haukelitunnellen over Dyrskar. Oppstart er 15.juni. Inga nattestenging Det blir trafikkavvikling med

Les meir

17. mai feiring på Haukeliseter

Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tog og en velsmakende 17. mai-meny. Kombiner feiring av nasjonaldagen og sesongavslutning med en langhelg på fjellet

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.