Til deg som skal besøke Haukeliseter i sommer

Facebook
Twitter
Email
Print

Fredag 1. mai åpnet Haukeliseter fjellstue igjen etter å ha vært stengt i 6 uker. Vi er svært glade og takknemlige for å endelig kunne ønske gjester og besøkende velkommen tilbake til  vårens vakreste eventyr på høyfjellet.

Grunnet den ekstraordinære situasjonen med COVID-19-viruset er det viktig at alle som skal besøke oss i tiden fremover er klar over at vi har noe redusert tilbud, hvilke restriksjoner som gjelder, og hvordan vi praktiserer smitteverntiltakene. I tillegg må vi be alle besøkende om å sette seg godt inn i hvilke smittevernregler som gjelder, slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser.

Dette må du huske på før du besøker oss:

Kom på besøk bare hvis du er frisk: først og fremst er det viktig at du som kommer på besøk er frisk. Dette gjelder både deg som skal overnatte, og deg som skal stoppe innom på vei over fjellet eller er på dagstur. Dersom du har symptomer på COVID-19, skal du holde deg hjemme – også ved milde symptomer.

Husk å bestille på forhånd: frem til nå har vi sagt at det alltid er plass hos oss, og er det ikke plass, så lager vi plass. Nå må derimot alle som ønsker å overnatte hos oss bestille på forhånd. Fordi smitteverninstruksen og restriksjoner er noe som konstant er i endring, er det svært vanskelig å planlegge bestillinger langt frem i tid. Frem til vi får en mer langsiktig smitteverninstruks, vil det kun være mulig å ta i mot bookinger som gjelder en måned frem i tid.

Husk god håndhygiene: alle besøkende oppfordres til god håndhygiene – og bør minimum bruke håndsprit på vei inn og ut.

Hold minimum en meter avstand: vi oppfordrer alle besøkende til å følge retningslinjene fra FHI, og holde minst en meter avstand til andre gjester som ikke tilhører egen husstand.

Ikke ta på mer enn nødvendig og bruk eget toalett: dette gjelder varer, overflater og gjenstander. Videre ber vi om at overnattende gjester bruker toalett på eget rom og ikke fellestoaletter.

Redusert tilbud:

Redusert tilbud for overnatting: per i dag er det kun fjellrommene våre som er tilgjengelig for overnatting, og det er kun tillatt med samme husstand på samme rom.

Ikke tillatt med telt eller bobil: per nå er det ikke tillatt med telt eller bobil på anlegget vårt. Det er heller ikke anledning for teltere og campere å benytte våre fasiliteter.

Villmarksspa stengt: badestampen og badstuen vil være stengt.

Matservering:

Frokost: for overnattende gjester blir det tilbud om frokost i to bordsettinger. Istedenfor vår tradisjonelle frokostbuffet, serverer vi frokosttallerken som inneholder et godt utvalg av diverse pålegg og tilbehør, i tillegg til vårt velsmakende, hjemmelagde brød. Frokost bestilles i resepsjonen ved ankomst.

Niste: ønsker du å smøre niste til turen kan du selvsagt gjøre det. Du får en ekstra frokosttallerken som du lager niste ut ifra. Hvis du vil fylle termosen din, ønsker vi at du leverer denne i hovedbygget dagen i forveien, vasket og spritet. Niste bestilles i resepsjonen ved ankomst.

Bakeri Nansen: bakeriet har eget utsalg i Nansen-bygget hver lørdag og søndag fra klokken 10 til 16. Her er det mulig å kjøpe ferske bakervarer, brød og påsmurte rundstykker. Mandag til fredag vil utsalget være i hovedbygget.

Fjellmenyenfjellmenyen (a la carte) kan bestilles som vanlig i restauranten hver dag fra klokken 12 (frem til klokken 20 søndag – torsdag, og 21 fredag – lørdag). I tillegg til fjellmenyen er det mulig å bestille kjøttkaker, rømmegrøt og dagens suppe. Forhåndsbestilling er ikke nødvendig.

Treretters middag: vi serverer treretters middag hver fredag og lørdag fremover (i sommerperioden vil vi servere dette hver dag). På grunn av bordplasseringer vil det være begrenset kapasitet. Treretters middag må bookes på forhånd, enten ved bestilling av overnatting eller i resepsjonen ved ankomst.

For å bestille overnatting: info@haukeliseter.no

Velkommen til fjells, og herlige snøforhold!

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

nn_NO