Nå skal det sages!

Skogtyning dugnad – Vinn Sesongkort!

Facebook
Twitter
Email
Print

Vil du hjelpe oss og få sjanse til vinne sesongkort??? Vi inviterer alle til å bidra med en skikkelig dugnad under høstferien. Vi har allerede kommet godt i gang. Deltakere blir med på trekning av sesongkort.

I år har det vært ekstremt mye vekst i løypene. Vi vil fokusere på å tynne ut skogen og løypene rundt Haukeliheisen og Vestløype, samt skogsløyper hvis tiden streker til. Vi har begrensent med utstyr, så ta gjerne med motorsag og verneutstyr. Vi blir med på dugnaden, og tilbyr pølse, brus, og bensin.

I høstferien skal vi holde på hele uken, men vi blir gjerne med alle dager gjennom oktober. Hvis vi får mange nok til å bli med på en dag så kan vi holde puben åpent etterpå. Tar kontakt med oss for mer info og påmelding.

utleie@haukelifjell.com
91923302

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Plakat bygdekino

Kino på Fjellvang

Èin fredag kvar månad kjem Bygdekinoen til gamle Fjellvang på Edland. Det blir visa ein barnefilm kl. 18 og ein film for dei litt eldre kl. 20.

Les meir
Tidlig på toppen av pomaheisen

Vi søker folk til vinteren!

Vil du jobbe på Haukelifjell Skisenter i vinter?   Vi søker etter arbeidsglade ansatte for vinteren 23/24 fra desember til april til følgende stillinger;   Heisfører, heltid/deltid 

Les meir
nn_NO