Nå skal det sages!

Skogtyning dugnad – Vinn Sesongkort!

Facebook
Twitter
Email
Print

Vil du hjelpe oss og få sjanse til vinne sesongkort??? Vi inviterer alle til å bidra med en skikkelig dugnad under høstferien. Vi har allerede kommet godt i gang. Deltakere blir med på trekning av sesongkort.

I år har det vært ekstremt mye vekst i løypene. Vi vil fokusere på å tynne ut skogen og løypene rundt Haukeliheisen og Vestløype, samt skogsløyper hvis tiden streker til. Vi har begrensent med utstyr, så ta gjerne med motorsag og verneutstyr. Vi blir med på dugnaden, og tilbyr pølse, brus, og bensin.

I høstferien skal vi holde på hele uken, men vi blir gjerne med alle dager gjennom oktober. Hvis vi får mange nok til å bli med på en dag så kan vi holde puben åpent etterpå. Tar kontakt med oss for mer info og påmelding.

utleie@haukelifjell.com
91923302

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Hytteservice

Haukeli hytter og hus utfører mange forskjellige tjenester, i tillegg til nybygg. Blant annet torvtak, snørydding, snekring, maling/ beising, tilsyn og andre vedlikeholdstjenester som våre

Les meir
Haukelifjell

Sesongens første snø!

18. oktober 2022 la dei ut på sesongens første fjellskitur på Haukelifjell! Det har snøa ein god del over Haukelifjell dei siste dagane, og no

Les meir
nn_NO