Skogrydding ovenfor åsehallet

Rydde skog og vinn sesongkort!

Facebook
Twitter
Email
Print

Det er snart høstferie, og ingenting slår å være med på skogdugnad på Haukelifjell Skisenter. Blir du med på dugnad så blir du også med på trekning av sesongkort!

Friskt luft i fjellsiden og lukten av totakt bensin er bare deilig, og i tillegg får du både litt trim og muligheten til å lag din egen drømmelinje. Vi holder på hovedsakelig i off-piste området ovenfor og nord for Råsehallet for å forbedre frikjørings mulighetene til vinteren.

Vi holder på med skoging hver dag i uke 40 og 41, og det er ingen begrensning på antall dager du er med. Deltagere får ett lodd til sesongkort trekning for hver dugnadsdag, og flere dager betyr bare større sjans å vinne!

Vi sponser bensin og sag olje. Ta gjerne med motorsag eller ryddesag om du har. Vi har også litt ekstra utstyr til lån om det trengs. Ta med hyttenaboen og meld deg på til utleie@haukelifjell.com eller ring Jake på 45161591.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Haukelirennet glade deltakakarar

Haukelirennet 13. april 2024

Noregs blidaste turrenn! Haukelirennet er eit internasjonalt turrenn som blir arrangert av Idrettslaget Rein på Haukelifjell kvart år. Start og mål er i Haukelifjell skisenter,

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.