Skjermbilde-2020-12-09-150400

Registrering ved leie skiutstyr

Facebook
Twitter
Email
Print

Skal du leie skiutstyr? Pga. høy smittefare MÅ du reservere alpint og snowboardutstyr på forhånd. Send en mail til alpin@haukelifjell.com senest kl.15:00 dagen før du skal ha utstyret.

Her oppgir du oppgir navn, fødselsdato, høyde, vekt skostr, hvor lenge du skal leie og skiferdighet til ALLE som skal ha utstyr. (Toppturutstyr? Se lenger ned)

Vi klargjør utstyret på forhånd og du kan hente det på anvist sted utenfor skiutleia. Betaling skjer med VIPPS.

Har du ikke rukket å sende mail innen tidsfristen må du stille deg uten for skiutleia på anvist sted og registrere deg med den QR-koden som står oppslått utenfor skiutleia. Er dere en familie / et følge som skal betale samlet legges alle medlemmene inn på en registrering. Betaling skjer med VIPPS.

Ved innlevering av utstyret er det bare en person inn i lokalet avgangen.

Skiutleia er ikke åpen under kveldskjøringene. Skal du leie utstyr til kveldskjøring må du komme inn i skiutleia før de stenger kl.16:00

Skal du leie topptur utstyr MÅ du sende en mail til alpin@haukelifjell.com med en forespørsel. Du må oppgi navn, fødselsdato, vekt, skostørrelse, høyde og skiferdighet. Du må få en en bekreftelse fra alpin-mailen før det er registrert.

Registrering – Skiutleie

1. Hold kameraet på mobilen opp mot QR-koden
2. Følg anvisning på telefon som tar deg til check-in
3. Legg inn navn, fødselsdato, tlf, og mail adresse
4. Er dere en familie eller flere sammen som skal leie og betale samlet; Trykk på «+Additional Person» og legg inn navn og fødselsdato på alle som skal leie utstyr.
5. Trykk «SUBMIT» og vent til du får bekreftelse på registreringen
6. Trykk på «PRINT»
7. Når du får opp en strek-kode på telefonen din, denne viser du til betjeningen i skiutleie. Av smittevernhensyn oppfordrer vi til å betale med kort eller vipps.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

stolpejakt 2022

Stolpejakt i Vinje 2022

Vinje kommune har også i år, saman med Vinje IL, IL Dyre Vaa, IL Rein, Rauland Skisenter, Raulandsfjell og personar i Øyfjell sett ut 71 stolpar i

Les meir
Haukeliseter E-134 sommer

Vegarbeid over Haukelifjell 2022

Det blir også i sommar vegarbeid og kolonnekøyring over Haukelifjell rundt Vågslidtunnellen og Haukelitunnellen over Dyrskar. Oppstart er 15.juni. Inga nattestenging Det blir trafikkavvikling med

Les meir

17. mai feiring på Haukeliseter

Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tog og en velsmakende 17. mai-meny. Kombiner feiring av nasjonaldagen og sesongavslutning med en langhelg på fjellet

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.