DSC_9077

Påmeldinga til Haukelirennet er ope!

Facebook
Twitter
Email
Print

Haukelirennet er eit internasjonalt turrenn som blir arrangert av Idrettslaget Rein på Haukelifjell kvart år. I 20222 er det 2. april. Start og mål er i Haukelifjell skisenter, og løypa slyngar seg gjennom majestetisk natur på flotte Hardangervidda.

Påmelding

Påmelding via EQTiming her. Det lønner seg å melde seg på så tidleg som mogleg. Det er likevel mogleg å melde seg på fram til renndagen. 

Om distansane 

Haukelirennet er 32 km lang og går i fristil. Det blir køyrd klassiskspor for dei som ynskjer det. I same felt som dei aktive startar også mosjonistane som enten kan gå 32 km eller 18 km og ungdomsklassa som går 12 km på tid. Trimmarane kan gå så langt eller kort dei sjølv ynskjer. Vennerennet for dei yngste er gratis og finn stad i Haukelifjell skisenter. 

Meir informasjon og bilete frå rennet finn du HER og HER.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Hytteservice

Haukeli hytter og hus utfører mange forskjellige tjenester, i tillegg til nybygg. Blant annet torvtak, snørydding, snekring, maling/ beising, tilsyn og andre vedlikeholdstjenester som våre

Les meir
Haukelifjell

Sesongens første snø!

18. oktober 2022 la dei ut på sesongens første fjellskitur på Haukelifjell! Det har snøa ein god del over Haukelifjell dei siste dagane, og no

Les meir
nn_NO