dronebilde flothyl camping
Flothyl camping er ein liten og koseleg familiedrive campingplass som ligg flott til ved vatnet langs E134 like vest for Haukeli. Det er fine turmoglegheiter rett ved campingen. Me har robåtar til leige, og alle gjestene står fritt til å fiske i Flothylhylen.

Om oss

På Flothyl camping er det 10 enkle hytter til leige, og plass til bubilar, campingvogner og telt både på oppstillingsplassar og friområde. Santinæranlegg er ope for alle gjester. Campingplassen er hovudsakleg ope i sumarhalvåret frå mai til september.

Booking
Det er ikkje alltid det er bemanning på staden, men finn deg ein plass og book deg inn/register deg via knappen «Gå til booking».

Aktivitetar
Det er fine turmoglegheiter rett ved campingen, og både Vågslid og Haukelifjell er berre ein liten biltur unna. Me har robåtar til leige, og alle gjestene står fritt til å fiske i Flothylhylen. Hylen kan dessutan by på eit forfriskande bad for dei som
ynskjer det.

Adkomst
Flothyl camping ligg langs E134 på Flothyl omtrent fem kilometer vest for Haukeli sentrum
og ti kilometer aust for Vågslid. Campingplassen ligg på høgre hand dersom du kjem vest frå. Det er matbutikk i Haukeli, omtrent fem kilometer frå campingplassen.

Flothyl Camping

Kontaktinformasjon

Bilete

Kva skjer på Haukeli?

Oversikt

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Vis omsyn til villreinen

No på våren går me inn i kalvingstida for villreinen. Då er det ekstra viktig å vise omsyn til dyra og la dei vere i

nn_NO

Flothyl Camping
har ikkje online-booking

Booking via e-post eller telefon.

Ta kontakt på post@flothylcamping.no

Vi utfører vedlikehald på nettstaden, for gje deg en enda betre brukaropleving! 

Overnatting kan mangle tekst, bilete og info.