mobeletne-5-1920

Hytte- og boligstyling

Klappet & Klart er eit samarbeid mellom Møbelringen og Princess i Etne. Sidan 2010 har me saman innreda hytter og hus i distriktet. Vårt hovedområde er Seljestad og Vågslid, i tillegg til oppdrag på heile Haugalandet. Me totalinnreder hytta di slik at du kan komme til klappet og klar hyttekos og tilbyr komplette interiør- og møbelpakkar der alt er inkludert.

HYTTEINNREDING

Skal du innrede hytta di, enten den er ny eller gammal? Skal du selge hytta og ønsker å style den slik at bildene i annonsa ser innbydande ut? Klappet & Klart tilbyr forskjellige pakkar med innredningshjelp, alt frå enkle råd og tips til korleis du best kan gjera jobben sjølv til delvis eller total innredning.

 • Råd og veiledning.
  Her får de besøk av ein av våre interiørkonsulentar som gir råd og veiledning på korleis de sjølv kan oppgradere hytta med enkle grep.
 • Delvis innredning
  Her bruker me møbler og interiør som er på hytta. Me supplerer med alt frå tepper, bilder, lamper o.l. og byter også ut nokre møbler ved behov.
 • Total innredning
  Med totalinnredning for salg/innflytning med Klappet & Klart er alt inkludert. Det vil sei alt fra bestikk til møbler og kvitevarer, dvs heilt innflyttningsklar.
BOLIGSTYLING

Skal du selge boligen din? Potensielle kjøparar ønsker å sjå bilde av boligen i bruk og det er ingen tvil om at ein styla bolig påverkar både prisantydning og til slutt salgssummen. Eller ønsker du berre å fornye og friske opp boligen til eigen bruk? Ta kontakt med oss så hjelper me deg i prosessen og saman finn me den beste løysinga for deg og ditt behov.

 • Råd og veiledning
  Her får de besøk av ein av våre interiørkonsulentar som gir råd og veiledning på korleis de sjølv kan gjera boligen klar til fotografering for sal med enkle grep.
 • Delvis boligstyling
  Her bruker me møbler og interiør som de allereie har. Me supplerer med alt fra tepper, bilder, lamper o.l. og bytter også ut nokre møbler ved behov.
 • Total boligstyling
  Ved total boligstyling for salg styler me det tomme huset ditt med møbler og tilbehør slik at fotograf kan ta flotte, presentable bilder til bruk i markedsføringa.

For meir informasjon om hytte- og boligstyling, sjekk ut nettsida vår.

Facebook
Twitter
Email
Print
nn_NO