058Fjellveterinæren

Ledig veterinærstilling hos Fjellveterinæren

Facebook
Twitter
Email
Print

Tittel: Veterinær

Stillingstype: Vikariat

Da en av våre veterinærer skal ut i svangerskapspermisjon, søker vi etter vikar i 100% stilling med tiltredelse så snart som mulig. Vikariatet er fram til september 2020 med mulighet for fast ansettelse for den rette personen.

Vi søker en engasjert og trivelig veterinær til vår klinikk på Haukeli. Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende, faglig nysgjerrig, selvstendig men som også trives med å jobbe i team. Vi ser etter deg som kan kommunisere godt med både kollegaer og kunder, og har god kundeservice i fokus. Du har godt humør og en positiv innstilling. Nyutdannede er også hjertelig velkomne til å søke.

Fjellveterinæren er en lokal klinikk på Haukeli som ligger ved foten av Hardangervidda. Vi er to veterinærer og tre klinikkassistenter. Pasientgruppen består hovedsakelig av hund og katt, men vi reiser og rundt på staller. Klinikken tilbyr også hjemmebesøk. Førerkort klasse B er derfor også et krav.

Klinikken har røntgen, ultralyd, tannunit og in-house blodanalyseapparater. Hos oss gjør vi indremedisinske utredninger, enkel kirurgi, tannbehandlinger og poliklinikk. I tillegg er eier og daglig leder veterinærkiropraktor og utfører derfor kiropraktikk og rehabilitering på pasienter.

Hvis du lurer på hvorfor du skal komme akkurat til oss, kan vi foreslå noen argumenter her:

  • En liten klinikk med allsidige arbeidsoppgaver og varierte kasus er en ypperlig plass å starte yrkeskarrieren og gir gode utviklingsmuligheter.
  • Du inngår i et fellesskap der vi samarbeider om pasienter, men samtidig vil du kunne jobbe selvstendig.
  • I en liten trivelig bygd blir man godt kjent og får gode forhold til sine kunder og pasienter.
  • Er du glad i friluftsliv kan vi tilby flere muligheter for flotte naturopplevelser i nærområdet.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknad med CV eller aktuelle spørsmål kan rettes til eier og daglig leder, Oddrun Runde, på mailadresse: fjellvet@gmail.com, eller telefon: 48 08 95 91.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Plakat bygdekino

Kino på Fjellvang

Èin fredag kvar månad kjem Bygdekinoen til gamle Fjellvang på Edland. Det blir visa ein barnefilm kl. 18 og ein film for dei litt eldre kl. 20.

Les meir
nn_NO