Jul og nyttår på Haukeliseter Fjellstue

Facebook
Twitter
Email
Print

Slik blir julehøytiden på Haukeliseter: 

I en tid med smitteverntiltak og restriksjoner blir denne julen litt annerledes for oss alle, også på Haukeliseter. Vi holder dørene åpne både i dagene før jul, og under selve julehøytiden, men med redusert kapasitet, plass til færre gjester og fokus på smittevern.

Vi har fremdeles ledige rom i både dagene før jul og i romjulen. Vi inviterer til julestemning på fjellet med god mat, godt selskap og stemningsfulle omgivelser.

Vi håper på en hvit og fredfull julehøytid på fjellet sammen med nye og gamle gjester.

Juletallerken hver søndag i advent

Fra og med 29. november tilbyr vi juletallerken med tilhørende tradisjonsrik dessert hver søndag mellom klokken 12.00 og 18.00.

Juletallerken inneholder ribbe, pinnekjøtt og medisterpølser fra Kvåle, og serveres med kålrotstappe, poteter, surkål, rødkål og julesaus. Til dessert serveres hjemmelaget riskrem med bringebærsaus og hakket mandel.

Velbekomme!

Program for jul og nyttår

Onsdag 23. desember – Lille julaften
16.00 Julefilm for de minste 19.30 «Kvelden før kvelden» på NRK på storskjerm

Torsdag 24. desember – Juleaften
07.30 Julefrokost
08.00 Jule-barneTV for de minste
14.00 Julegrøt med mandel (gratis for alle gjester!)
16.00 Julegudstjeneste i Vinje kirke (transport må ordnes av den enkelte)
16.00 Fakkeltog (hvis været tillater det)
18.00 Julebuffet
19.30 Besøk av julenissen*, kakebord og kos i peisestuen * Lever gjerne inn en julegave i resepsjonen i forkant som nissen kan dele ut på julaften. Husk navn på pakken.

Fredag 25. desember – 1. juledag
11.00 Julegudstjeneste i Røldal Stavkirke(transport må ordnes av den enkelte)
18.00 Familiequiz. Påmelding i resepsjonen

Lørdag 26. desember – 2. juledag
11.00 Fellestur til Vesle Nup med turleder. Påmelding til resepsjonen senest dagen i forveien.

Romjulen

Utstyrsleie: Vi tilbyr et stort utvalg av utstyrsleie som ski, truger, pulk, bekledning med mer. Se vårt utvalg her. Barn under 12 år låner skiutstyr og akebrett gratis i hele romjulen.

Skisenter og heiskort: Haukelifjell skisenter ligger kun 11 kilometer øst for fjellstuen, og er et svært snøsikkert skianlegg. Her finner du totalt 6 heiser og 16 nedfarter. Overnattende gjester på Haukeliseter får 10 prosent rabatt på dagskort. Be om rabattkode i resepsjonen.

Torsdag 31. desember – nyttårsaften
17.30 Nyttårsmiddag, første bordsetting
19.30 Kongens nyttårstale på storskjerm
20.00 Barnekino
20.30 Nyttårsmiddag, andre bordsetting
23.59 Fyrverkeri*
01.00 Nattmat, suppebuffet i restauranten (gratis for alle gjester!)

* Fyrverkeri På grunn av våre verneverdige bygninger er det ikke tillatt å skyte opp fyrverkeri på egenhånd. Eget fyrverkeri må leveres til resepsjonen for felles oppskyting.

Praktisk informasjon

 Frokostbuffet: Vi serverer julefrokost hver dag fra klokken 07.30 – 10.00. Julaften, 1. juledag og 1. nyttårsdag holder vi buffeten åpen til klokken 11.00.

Niste og termos: Det er mulig å smøre niste hver dag i hele romjulen. Ønsker du å ha med termos på tur er det fint om denne leveres i restauranten dagen i forveien så står den klar med kaffe eller varmt vannneste morgen. Niste og termospåfyll bestilles i resepsjonen ved innsjekk.

Middag: Julaften serverer vi julebuffet med tradisjonell julemat. Nyttårsaften serverer vi fireretters middag i to bordsettinger (17.30 og 20.30). Øvrige dager tilbyr vi treretters middag, eller mulighet for å bestille mat frafjellmenyen. Julemiddag, nyttårsmiddag og treretters middagmå forhåndsbestilles. Husk å oppgi ønsket bordsetting ved booking.

Bakeri Nansen: Gjennom hele høytiden vil Bakeri Nansen bake ferske boller og brød for utsalg. Det blir selvsagt også servert nybakt brød til frokost.

Innsjekk og utsjekk: Innsjekk etter klokken 16.00 hver dag. Utsjekk skjer før klokken 11.00 (klokken 12.00 1. nyttårsdag).

Booking: For booking, send e-post tilinfo@haukeliseter

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO