Julekanon

Jul og Nyttår på Haukelifjell

Facebook
Twitter
Email
Print

Hva skjer på Haukelifjell Skisenter i jul og nyttår? Ting ble litt annerledes en vi hadde håpet med tanken på både vær og de nye korona restriskjoner, men vi skal gjør det best ut av det! Temperaturen har vært helt perfekt til snølegging, og vi sørger for å få åpnet Vågslidheisen i løpet av noen dager. Skisenteret er åpent hver dag fra 23.12 til 02.01. Fullstendig info om åpningstider finnes på visithaukeli.no/haukelifjell/apningstider/.

Skiutleie holder åpent, men for å begrense trafikk vi ber om at alle som skal leie reservere via epost på alpin@haukelifjell.com. Da må vi få vite kjønn, høyde, vekt, og hvilken type utstyr de som skal leie vil ha slik at vi kan gjør mest mulig klar på forhånd.

Kafeen holder åpent fra 12:00 – 15:00, untatt julaften. På Julaften serveres det julegrøt fra kl 11-13! Puben blir stengt inntil videre.

Skiverkstedet er åpent hver dag og tilbyr alt fra gliding og kantslip til en full-prep av både alpinski, langrenn, og snowboard.

Kveldskjøring er åpent 29.12 og 01.01 fra kl 18:00 – 21:00.

Plogen arrangerer Skileik Alpint 26, 27, 29, 30 des. og 2 jan fra kl 10:30 med oppmøte ved plogen huset. Bli med Plogen på skileik, gøy på ski for alle!

Vi ønsker alle sammen en god jul og velkommen til Haukelifjell Skisenter!

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.