Informasjon om smittevern

Facebook
Twitter
Email
Print

Vi er på veg inn i en spesiell sesong; en hel del tiltak er lagt opp til vedrørende smittevern og trygghet for både gjester og ansatte. Vi håper og tror på fri ferdsel til fjellet gjennom vinteren, uten at det blir begrensninger for hyttefolk og andre besøkende. Å være ute i frisk fjellluft, med tilrettelagte forhold for avstand, må vel være den beste plassen å være i vinter. I vinter blir det viktig å holde En meter stavlengde!

For å begrense smitte må du og ditt reisefølge ikke reise og besøke oss, om du er:

– pålagt karantene, isolasjon eller andre restriksjoner knyttet COVID-19 på avreise tidspunktet.
– syk, har symptomer på COVID-19 eller har vært i nærkontakt med personer som har hatt/har, fått påvist Covid-19.

Du og ditt reisefølge må gjøre deg/kjent med myndighetenes til enhver tid oppdaterte retningslinjer for smittevern og Haukelifjell Skisenter sine retningslinjer. Husk å holde avstand og ha god/hyppig hånd og- hostehygiene.

Hvis du skulle få symptomer eller bli syk når du er på besøk hos oss i vinter

– Dra hjem så fort som mulig
– Vent ute eller i et eget rom om mulig.
– Ikke anvend offentlig transport.
– Dekk til munn og nese eller hold 2 meter avstand til andre
– Ta kontakt med ditt lokale legekontor og følg deres anvisninger.

Etter kontakt med lege/ legevakt anbefales gjesten å returnere hjem til eget bosted i egen bil. Det er også viktig at du som gjest mottar legeerklæring hvis du må avbryte oppholdet hos oss. Får vi melding om at syke gjester har bodd hos oss vil vi sørge for nødvendig rengjøring av enheten etter oppholdet.

Heiser og Heiskø
– Respekter skilting, merking og eventuelle instruksjoner fra personal
– Ta kun heisen med dine nærmeste
– Hold en stavlengdes avstand til andre i både heiskøer og i anlegget generelt.

Vi vil gjøre følgende;
– Skilte og merke rundt om i anlegget. Vi ber deg som gjest respektere dette.
– Oppfordre gjester til å spre seg i skiområdet for best å utnytte kapasiteten.

Heiskort
Heiskort vil kun selges online i år, samt på vår billettmaskin. Har du et Keycard liggende på hytta eller i jakken din fra i fjor; lag deg en profil allerede nå og legg inn alle familie-medlemmene dine på https://haukelifjell.skiperformance.com/, så vil kjøp av heiskort bli veldig enkelt i vinter – og det beste av alt – Ingen heiskortkø!
Har du ikke Keycard, så kan en også kjøpe dette på vår side og du kan hente de i billetten når du kommer opp.

For å kunne ha kontroll på antall skigjester i anlegget, blir det i år ikke mulig å bruke punktkort og det blir ikke variable dagskort. En vil fortsatt kunne kjøpe 2 og 3 timers kort, dagskort og sammenhengene dagskort, «Til Topps-kort» og selvfølgelig Sesongkort! Sesongkort har vi allerede solgt med tidligkjøp-rabatt på 10%, og vi vil nå kjøre 1 ekstra uke med dette tilbudet.

De med sesongkort vil ha fortrinnsrett i skianlegget dersom det blir innført plassbegrensning.

F.o.m i dag og fram til 27.november selges sesongkort med 10% rabatt!

Skiutleie
Skiutleien har begrenset med plass, og derfor kan vi kun slippe en og en familie inn av gangen. Det blir derfor kø fra utsiden og en får beskjed når en får komme inn. Vi ber dere derfor ha registrert hver enkelt som skal leie ski online før dere kommer inn, slik at prosessen går raskt og smidig.

– Online registrering
– Plakater med informasjon
– Det vil være håndsprit plassert ved inngang og utgang
– Hjelmer og utstyr vil bli rengjort etter bruk

Kafe og Afterski
I år må en bestille mat for å kunne sitte i Tyrvelidhallen, derfor har vi laget et eget «Nistespiserom» ved siden av Hjelpekorpset for de som vil nyte medbrakt. Vi kan kun ha et begrenset antall med folk inne i kafe og pub, og slår derfor begge sammen. Inngang vil bli ved hovedinngang til billett/kafe og Utgang vil bli via Pub. Verter vil på store dager følge dere til et ledig bord og en må bestille mat/drikke online. QR kode vil ta dere til bestillings siden og en får beskjed når maten er klar for å hentes i matluke.

En egen salgsbod for kjøp av pølser, mineralvann og kaffe vil bli plassert ved Hjelpekorpset. Den vil være bemannet på store dager. Vi har også anskaffet en WC-container som blir plassert sentralt i anlegget, for å redusere trykket på å måtte inn i Tyrvelidhallen

Det blir ingen vanlig Afterski denne sesongen, slik det ser ut nå. Men vi vil likevel tilby noe godt å drikke i åpningstidene til skisenteret.

Oppsummert;
-Online bestilling av mat og drikke
-Eget nistespiserom
-Inngang i ene enden og utgang i andre enden av Tyrvelidhallen
-Håndsprit tilgjengelig ved inngang og utgang
-Bord og stoler blir plassert slik at gjester kan holde 1 meter avstand
-Toaletter og matbod blir tilgjengelig ute

Velkommen til Vinterfjellet; Her skal det være trygt å oppholde seg !

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO