Wyciag

Heiskort kjøpes kun på nett.

Facebook
Twitter
Email
Print

Haukelifjell Skisenter har under pandemien investert mye tid og penger for å kunne unngå trengsel og lange køer, både ved kjøp av heiskort, skiutleie og i kafeen. Dette er løsninger som vi vil fortsette å bruke og utvikle, så det er en del ting som aldri vil bli som før, selv etter pandemien.

Alt salg av heiskort vil i fremtiden foregå på nett. Det er en løsning som gjør at du slipper å stå i en timelang kø for å kjøpe heiskort. Du kan sitte hjemme, på hytta, i bilen eller ved frokosten å bestille heiskortet. Du får også kjøpt nye heiskort på nett, og du ikke har, eller har glemt de i en eller annen lomme.

Første gang bruker du litt tid på å opprette en bruker i Skiperformance, og legge inn opplysninger om alle i familien som skal ha heiskort. Om du har kort fra før, kan du bare gå rett i heisen! Du trenger ikke inn i servicebygget. Om du har bestilt nye heiskort, får du tilsendt en QR-kode på ordrebekreftelsen din, den kan du scanne i et pick-up point vi har ute til høyre for hovedinngangen. Den brukeren du har opprettet i Skiperformance kan brukes i mange andre skisentre også, ikke bare her hos oss.

Alt med data har jo selvfølgelig sine bakdeler og problemer kan oppstå, og skjer det så er det bare å komme, så skal vi hjelpe.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Plakat bygdekino

Kino på Fjellvang

Èin fredag kvar månad kjem Bygdekinoen til gamle Fjellvang på Edland. Det blir visa ein barnefilm kl. 18 og ein film for dei litt eldre kl. 20.

Les meir
Tidlig på toppen av pomaheisen

Vi søker folk til vinteren!

Vil du jobbe på Haukelifjell Skisenter i vinter?   Vi søker etter arbeidsglade ansatte for vinteren 23/24 fra desember til april til følgende stillinger;   Heisfører, heltid/deltid 

Les meir
nn_NO