Wyciag

Heiskort kjøpes kun på nett.

Facebook
Twitter
Email
Print

Haukelifjell Skisenter har under pandemien investert mye tid og penger for å kunne unngå trengsel og lange køer, både ved kjøp av heiskort, skiutleie og i kafeen. Dette er løsninger som vi vil fortsette å bruke og utvikle, så det er en del ting som aldri vil bli som før, selv etter pandemien.

Alt salg av heiskort vil i fremtiden foregå på nett. Det er en løsning som gjør at du slipper å stå i en timelang kø for å kjøpe heiskort. Du kan sitte hjemme, på hytta, i bilen eller ved frokosten å bestille heiskortet. Du får også kjøpt nye heiskort på nett, og du ikke har, eller har glemt de i en eller annen lomme.

Første gang bruker du litt tid på å opprette en bruker i Skiperformance, og legge inn opplysninger om alle i familien som skal ha heiskort. Om du har kort fra før, kan du bare gå rett i heisen! Du trenger ikke inn i servicebygget. Om du har bestilt nye heiskort, får du tilsendt en QR-kode på ordrebekreftelsen din, den kan du scanne i et pick-up point vi har ute til høyre for hovedinngangen. Den brukeren du har opprettet i Skiperformance kan brukes i mange andre skisentre også, ikke bare her hos oss.

Alt med data har jo selvfølgelig sine bakdeler og problemer kan oppstå, og skjer det så er det bare å komme, så skal vi hjelpe.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO