5

Hyttetomter i Vågslid

Vi har flotte tomter i snøsikre Vågslid til salg. For deg som er kjent i området så ligger hyttetomtene innerst på Arbuneset i Vågslid/ Haukelifjell. Området er en perle sommer som vinter og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene å bygge hytte. Her ligger alt til rette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjells terreng, både sommertid og vinterstid.

Det er kun 2 av 13 tomter igjen i dette hyttefeltet! Det er tomter med gode kvaliteter som utsikt, nærhet til vann, gode solforhold og løyper- og stier rett utenfor døra. Tomtene er byggeklare og vi anbefaler en befaring! Ta kontakt for informasjon og visning.

Hyttefeltet ligger i Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt og hyggelig nabolag. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et snøsikkert område. Opparbeid infrastruktur frem til tomtegrensa og byggeklart våren 2023.

Dere treffer oss på tlf 90 91 19 33 eller post@haukelihytter.no hvis dere har spørsmål eller ønsker befaring. 

Facebook
Twitter
Email
Print
nn_NO