IMG_0168

Hyttetomter til salgs, Arbuneset.

Haukeli hytter og hus har flotte tomter til salgs! Tomtene ligger innerst i et vakkert område som kalles Arbuneset i Vågslid, nærmere bestemt på Haukelifjell. Området er en perle sommer som vinter, og er kjent for å være en av de mest snøsikre destinasjonene her til lands.

Her ligger alt tilrette for varierte friluftsaktiviteter i nydelig høyfjells terreng. Nedenfor finner dere informasjon om tomtene, priser, regulering og info om området rundt tomtene.

Haukeli hytter og hus er et lokalt firma som holder til i Haukeli. Det er kun en kort kjøretur unna så vi stiller gjerne til visning på kort varsel. Ta kontakt for mer informasjon, tilbud eller en uforpliktende visning.

TOMTENE

Tomtene ligger i Vågslid i Vinje kommune, ca 810 moh. Vågslid ligger på Haukelifjell rett ved inngangen til Hardangervidda. Hyttefeltet ligger tilbaketrukket i høyfjellsterreng med fantastisk utsikt. Tomtene er plassert i ulike høyder og ligger vakkert til i et attraktivt område. Alle tomtene har god utsikt, nærliggende aktiviteter, gode solforhold og ligger i et snøsikkert område. Opparbeid infrastruktur frem til tomtegrensen. Pr i dag er det totalt 10 tomter igjen med areal på ca 1 mål og priser fra kr 1 300 000.

Dere treffer oss på tlf 90 91 19 33

Her er annonserte tomter på Finn.no:

Annonse – TOMTER VÅGSLID

PLANKART OG REGULERINGSPLAN

Det er tomtnr. 58- 62, 66- 67 og 69- 74 som tilhører den nye utbyggingen. Nedenfor finner dere relevante linker Vinje kommune sine sider for å se planomtale og reguleringsplan i sin helhet.

HYTTE PÅ TOMTENE

På tomtene kan dere velge hvilken modell Haukeli hytter og hus skal bygge for dere. Vi har mange modeller å velge i eller du kan starte på tegnebrettet å lage din egen modell. Vi kommer også om kort tid til å lansere fire ferdige prospekt på tomtene nede ved vannet. Dette blir hytter med gjennomgående høy kvalitet og med god plass og fantastisk beliggenhet. Kontakt oss hvis det er interesse for å høre mer om de prosjektene som skal bli solgt på prospekt.

Haukeli hytter og hus har byggeklausul på tomtene. Dette innebærer at HHH bygger hytte på tomta. Du kan velge nøkkelferdig løsning, eller med minimum tett bygg utvendig. Ta dere tid til å se litt på nettsiden vår for å gjøre dere kjent med firmaet vårt, hva som kan tilbys og hvordan vi arbeider. Mulighetene er mange, men vi loser deg trygt igjennom prosessen. Ta deg tid til å se videosnutten nedenfor, her forteller Darrud og Apeland hvordan vi jobber for å få til et helhetlig prosjekt!

Les mer og se modeller/tegninger her

Facebook
Twitter
Email
Print
nn_NO