julegaver-banner02

Gi sesongkort i julegave til noen du er gla i!

Facebook
Twitter
Email
Print

1. Et sesongkort kan brukes så mye du bare vil og gir utallige timer med skiglede.

2. Et sesongkort er en gave som blir brukt og som ikke havner i skuffen med alt annet. 

3. Et sesongkort gir opplevelser som dere deler sammen. Fine, kalde dager i romjula, pudder i januar og februar, påskeminner – en sesong er lang. 

4. Sesongkort kan føles som en stor investering, men du kjører kjapt kortet inn igjen. Et par dager i romjula, noen helgeturer, litt vinterferie og vipps – du har passert dagskortpris med glans. Dessuten er det så greit med kostnadene som er unnagjort. 

5. Med sesongkort i lomma er terskelen lav for å ta seg noen turer. Et vennlig dytt i baken, rett og slett – for voksne og barn, fedre og mødre. 

6. Skikjøring er trening. Fysisk aktivitet er viktigere enn noensinne. Tid tilbrakt i fjellet gir overskudd, energi og bedre form. I alpinbakken trener du styrke, balanse, koordinasjon og (litt) kondisjon. Dessuten er det deilig å juble når du kjører hocke ned bakken og fartstårene triller. 

7. Mange tenker kanskje først og fremst at det er barna som trenger sesongkort. Vi oppfordrer alle voksne til å dyrke skigleden. Vær med på skileken – og som bonus blir du en (enda) bedre skikjører. 

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.