Uten tittel-2

Snøbrett Revival – 20.-21. april 2024

Facebook
Twitter
Email
Print

Vi inviterer snowboardere i alle aldersgrupper til en helg med fokus på snowboard. Haukelifjell var en kjent destinasjon for snowboardere gjennom 90 tallet, der Ulvyrslåmi Snøbrettlag og kjente snowboardere som Terje Haakonsen og andre la grunnlaget.

Med sitt lekene og naturlige terreng egner Haukelifjell Skisenter seg perfekt til en sesongavslutning på brett. Vi lover slush, sidehits, quarterpipes, terrengpark og en Banked Slalom konkurranse med premier fra Session Haugesund, Brim og Tinder, Haukelifjell Skisenter og andre lokale aktører. Ikke minst, snowboardere får 50% på overnatting og dagskort! Send ditt beste snowboardbilde til utleie@haukelifjell.com for å booke en leilighet til rabattert pris.

Brim og Tindar arrangerer demo med Yes Snowboards, og vi avslutter dagen på lørdag med DJ Røher på afterski og premieutdeling i Fjellpuben.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
en_GB

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.