Sesongkort salg!

Sesongkortsalg fram til 31. oktober

Facebook
Twitter
Email
Print

Sesongkortsalget begynner idag!
Kjøp sesongkort innen 31 oktober og få 10% rabatt!

Skisesongen er like rundt hjørnet, og i dag starter salget av sesongkort og familiepakke med rabatt. F.o.m. 1. nov er det fulle priser for alle! (Se alle ordinære priser her)

Familiepakke Sesong
Familiepakken gjelder for 2 foresatte og inntil 4 barn under 16 år som har samme bostedsadresse som foresatte. Er det flere i samme familie som er over 16 år og som har samme bostedsadresse som foresatte, kan det legges til flere voksne i familiepakken.

Det er ikke alle alternativer som vil være fordelaktig i en Familiepakke, så ta en sjekk om dette er en pakke som vil være gunstig for deg og din familie.
Sesongkort og flere alternativer for familiepakken Finner du her.

Sesongkort er kun gyldig med bilde av kortinnhaver. 10% rabatt får du kun når du kjøper på nett.

Vi bruker heiskort fra SKIDATA, og har du det fra før kan du bruke det. Om du ikke har heiskort eller mangler noen, kan du kjøpe det også i nettbutikken og legge til de som mangler kort. De nye heiskortene hentes ut Pick-up Pointet på skisenteret ved første besøk, med en «pick-up»-kode som du har fått tilsendt på mail rett etter du har fullført kjøpet.

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
en_GB

Alle webkamera åpnes i separat nettleserfane.