dronebilde flothyl camping
Flothyl camping er ein liten og koseleg familiedrive campingplass som ligg flott til ved vatnet langs E134 like vest for Haukeli. Det er fine turmoglegheiter rett ved campingen. Me har robåtar til leige, og alle gjestene står fritt til å fiske i Flothylhylen.

Oversikt

På Flothyl camping er det 10 enkle hytter til leige, og plass til bubilar, campingvogner og telt både på oppstillingsplassar og friområde. Santinæranlegg er ope for alle gjester. Campingplassen er hovudsakleg ope i sumarhalvåret frå mai til september.

Booking
Det er ikkje alltid det er bemanning på staden, men finn deg ein plass og book deg inn/register deg via knappen «Gå til booking».

Aktivitetar
Det er fine turmoglegheiter rett ved campingen, og både Vågslid og Haukelifjell er berre ein liten biltur unna. Me har robåtar til leige, og alle gjestene står fritt til å fiske i Flothylhylen. Hylen kan dessutan by på eit forfriskande bad for dei som
ynskjer det.

Adkomst
Flothyl camping ligg langs E134 på Flothyl omtrent fem kilometer vest for Haukeli sentrum
og ti kilometer aust for Vågslid. Campingplassen ligg på høgre hand dersom du kjem vest frå. Det er matbutikk i Haukeli, omtrent fem kilometer frå campingplassen.

Flothyl Camping

Kontaktinformasjon

Bilete

Kva skjer på Haukeli?

Oversikt

Plakat bygdekino

Kino på Fjellvang

Èin fredag kvar månad kjem Bygdekinoen til gamle Fjellvang på Edland. Det blir visa ein barnefilm kl. 18 og ein film for dei litt eldre kl. 20.

Om ferdsel i skog og mark i jakta

i skog og mark i jakta – sjølvsagt er det det! Samstundes som jegerane bør vise omsyn til turgåarar, bør òg turgåarane vise omsyn til jegerane. Her kjem nokon tips frå NJFF!

Ein tankevekkar frå beitelaget

Her kjem ei melding frå Kjelavik beitelag: Underteikna er sauebonde, og har sauer gåande i området rundt Haukeliseter fjwllstue (Kjelavik). Me i beitelaget har eit

en_GB

Flothyl Camping
har ikkje online-booking

Booking via e-post eller telefon.

Ta kontakt på post@flothylcamping.no

Vi utfører vedlikehald på nettstaden, for gje deg en enda betre brukaropleving! 

Overnatting kan mangle tekst, bilete og info.