Haukeli Hytter og Hus AS

Vi er den lokale byggmesteren og leverer hytter til nærområdene. Vi har også tomter.

LITT OM OSS OG HVA VI TILBYR
Siden 70- tallet har hyttedrømmer blitt realisert i familiebedriften som holder til nede i Haukeli. Vi har spesialisert oss på laft og stavlaft og er en av Norges ledende norske leverandører innenfor faget. Vi bygger også hytter og hus i massivtre element. Vi tilbyr hyttebyggere i nærområdet et kortreist produkt med god service og oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Våre kunder får også anledning til å se hytta bli til i vårt produksjonslokale.

Vi leverer både anneks, garasje, bod, hytter og hus i alle størrelser og varianter.

NØKKELFERDIG ELLER RÅBYGG
Vi leverer prosjekter med ulik størrelse og varierende omfang. Mange foretrekker en nøkkelferdig bygg, men vi leverer også råbygg og byggesett også. Sammen finner vi den løsningen som passer best for deres prosjekt og den innsatsen du ønsker å legge ned.

LAFT OG STAVLAFT
Vi er en av Norges ledende byggmester innenfor laft. All produksjon er norsk og vi har gjennom flere tiår spesialisert oss og har mye erfaring og kompetanse. Lafteknuten er den viktigste delen når vi snakker om laft som konstruksjonsmetode. Stokkene krysslegges så de ligger i samme nivå i to parallelle vegger, mens stokkene i de to mellomliggende veggene ligger en halvstokkhøyde høyere. Ved stavlaft som byggemetode lafter vi horisontalt bunnsvill og toppsvill sammen som ei ramme med vertikale stolper i hvert hjørne. Deretter blir det reist en vanlig reisverkskonstruksjon mellom denne rammen.
Å kombinere laft og stavlaft er blitt veldig populært og det er noe mange av våre kunder velger.

HYTTETOMT
Har du allerede funnet drømmetomten så kommer vi gjerne på befaring. Dersom du er på utkikk etter tomt så ta kontakt med oss for tips og muligheter i det området du ser etter.

HYTTER
Gjennom generasjoner har vi levert hytter i den norske fjellheimen. Hos oss kan du skreddersy ditt eget drømmeprosjekt eller du kan velge en av våre populære fjellhytter.

HUS
Å bo i et lafta hus eller et hus i stavlaft eller massivtre setter rammen for et sunt inneklima og en lun og fin stemning. Vi hjelper deg å finne ditt drømmehus for deg og din familie.

Mandag til fredag 08.00 – 17.00

Kontaktinformasjon

Haukeli hytter og hus

All vår produksjon foregår selvfølgelig i Norge, etter norske krav, forskrifter og Norsk Laft sin bransjestandard.

Vi tilbyr hyttebyggere i nærområdet et kortreist produkt med god service og oppfølging gjennom hele byggeprosessen. Våre kunder får også anledning til å se hytta bli til i vårt produksjonslokale.
Kontakt oss gjerne for et uforpliktende møte! Vi har kontor og møtelokaler nede i bygda, på Industrivegen 1, 3895 Edland.

Facebook
Twitter
E-post
Print
en_GB

Haukeli Hytter og Hus AS har ikkje nettstad!

Ta kontakt på post@haukelihytter.no