Kitekurs kiteskolen

Kitekurs med Kiteskolen

Velkommen til kitekurs på Haukeliseter fjellstue i samarbeid med Kiteskolen

Målet med kurset er å lære det du trenger for å komme i gang med snøkiting på en trygg og fremgangsrik måte. Enten man vil bruke kiten til turbruk, kiting på vann, luftige svev eller bare vanlig kiting frem og tilbake så er grunnprinsippene helt like.

Vi lærer deg snøkiting med tubekite og/eller foilkite slik at du kan bli en trygg og god kiter både for deg selv og i forhold til andre. Hvor langt hver enkelt deltaker kommer på kurset avhenger av egne ferdigheter, ambisjonsnivå og vær/vindforhold på det aktuelle kurset. Instruktørens hovedfokus vil alltid være sikkerhet og personlig progresjon for elevene.

Kurset går over 2 dager på vindsikre Haukeliseter. Store deler av kurset foregår utendørs.

Hvorfor velge oss?

  • Opplæring med både tubekite og foilkite
  • Dedikerte kiteinstruktører fra Norges største kiteskole
  • Haukeliseter er et svært vindsikkert sted
  • Praktisk opplæring
  • Gode tilbud på brukt og nytt kiteutstyr fra vår butikk www.urge.no etter kurset

PRAKTISK INFORMASJON:

Aldersgrense: 8 år.

Krav til forkunnskaper: Ingen krav til forkunnskaper.  Har du erfaring med kiting fra før av tilpasser instruktøren kurset etter ditt nivå.

Nødvendig utstyr: Klær til å ferdes i vinterfjellet, alpinski (alpin, topptur eller snowboard) og hjelm. Leie av kiteutstyr er inkludert i kursavgiften.

PRISER:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, frokost og niste begge dager.

  • DNT-medlem:            4710 kroner
  • Ikke-medlem:             5150 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Dersom du har lyst til å bo med en bekjent kan du oppgi dette i påmeldingsskjema.

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 500 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, frokost og niste begge dager.

  • DNT medlem:                  3963 kroner
  • Ikke-medlem:                  4389 kroner

Middag er ikke inkludert i prisen. Haukeliseter fjellstue tilbyr treretters middag (må forhåndbestilles) eller andre middagsalternativer fra vår fjellmeny.

Viktig informasjon ved bestilling av kitekurs med overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2023» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Meld deg på her!

The event is finished.

Date

06 - 08 Jan 2023
Expired!

Time

18:00 - 15:00
en_GB