Høyfjellsmat
Nyt deilig høyfjellsmat i stemningsfulle omgivelser!
Helgen starter med en vilt-inspirert treretters middag hvor vi forteller litt om Haukeliseter fjellstue sin historie.
Lørdagen starter med en god fjellfrokost med lokale råvarer. Etter frokost blir det en liten fjelltur med turleder i storslått terreng. Tilbake fra tur vil vår egen kjøkkenledelse lage lunsj til oss på bålet i lavvoen.
På ettermiddagen blir det ølsmaking med Vinje Bryggeri før kvelden avsluttes med en vel planlagt og nydelig fireretters middag basert på vilt fra høyfjellet. Kokken vil presentere menyen, og vi vil sette sammen en vinpakke som akkompagnerer kveldens retter.
Praktisk informasjon:
Aldersgrense: 18 år
Krav til forkunnskaper: ingen, annet enn at du sette pris på god mat
Nødvendig utstyr: Klær og sko for å ferdes i høstfjellet
Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.
Priser:
Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom 1-2 personer
DNT medlem: 4052 kroner
Ikke-medlem: 4452 kroner
Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem: 3464 kroner
Ikke-medlem: 3934 kroner
Prisen inkluderer: overnatting to netter, frokost, treretters middag fredag, lunsj i lavvoen lørdag, ølsmaking og fireretters middag lørdag.
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 250 kroner per natt.
Påmelding:
Påmelding på e-post til info@haukeliseter.no med navn og telefonnummer, fortell hvilken romstandard du ønsker og om du er DNT medlem.