Kalde og fine dager

Facebook
Twitter
Email
Print

Vi opplever kalde og fine dager på Haukelifjell nå. Det er deilig å nyte skikkelig vintervær. For oss som jobber ved Haukelifjell skisenter er det utrolig givende å se alle som koser seg i det flotte vinterværet. Enten det er langrenn, alpint eller lek i snøen.

Når kvikksølvet kryper ned på 15, 20 og 25 minusgrader er det viktig å kle seg godt. Husk ull innerst og pass på nesetipp og ører. Votter er varmere enn hansker når det er skikkelig kaldt. En voksen kropp holder mye bedre på varmen enn en liten barnekropp. Ta pauser – gjerne med varm drikke. Sjekk jevnlig at barna er gode og varme.

For dere som har barn i pulk: Det er anbefalt at barn under 6 måneder ikke skal ligge i pulk. Dersom det er kaldere enn 10 minusgrader bør du revurdere å ta med barna i pulk. Husk at vind gjør at det blir mye kaldere.

Kom innen skishoppen i Tyrvelidhallen. Der kan de hjelpe deg med utstyret for å beskytte deg ekstra for kulden.

Nyt vinterfjellet og velkommen til Haukelifjell skisenter

Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Plakat bygdekino

Kino på Fjellvang

Èin fredag kvar månad kjem Bygdekinoen til gamle Fjellvang på Edland. Det blir visa ein barnefilm kl. 18 og ein film for dei litt eldre kl. 20.

Les meir
Tidlig på toppen av pomaheisen

Vi søker folk til vinteren!

Vil du jobbe på Haukelifjell Skisenter i vinter?   Vi søker etter arbeidsglade ansatte for vinteren 23/24 fra desember til april til følgende stillinger;   Heisfører, heltid/deltid 

Les meir
nn_NO