Vårskitur med telt og pulk i Haukeliområdet

Vi tar med oss pulk, telt og fjellski og etablerer en basecamp på vårlige Haukelifjell-området. Fra leiren går vi dagsturer til topper og breer som Sandfloeggi, Nupseggi, Nupsfonn og lignende. Vi krysser fingrene for ei helg med skikkelig brilleskille-føre!

Planleggingsmøte

Tirsdag 25. mai kl. 18.00 i Klostersalen i STFs lokaler i Olav Vs gate 18.

Program

Fredag ettermiddag bærer turen fra Stavanger retning Haukelister. Vel fremme med Ulevå pakkes pukene, feller settes på og av sted det bærer til kveldens teltplass.

Lørdag: Vi drar på dagstur til Nugseggi og kanskje Sandfloeggi? Etterpå drar vi tilbake til leirplassen for middag og god drøs i basecampen.

Søndag: Dagstur til Nupsfonn, og kanskje enda en topp? Deretter returnerer vi til teltplassen, pakker ned telt og annet utstyr i pulkene, før vi går ned til bilene ved Ulevå.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
350/550

Prisen dekker
Prisen inkluderer turledelse og administrasjon.

Pakkeliste

Telt, pulk, fjellski med stålkant og alt annet som trengs for å sove ute en vinternatt. I tillegg må du ha med din egen mat og organisere matlaging i leiren selv. NB! Dette er en fjellskitur, ikke randoskitur. Vi anbefaler ellers å følge DNTs pakkeliste for vinterturer.

Krav til deltakerne 

For å være med på turen må du ha utstyret som trengs for å sove ute. Du må ha gått med pulk før og være kjent med å sove ute i telt vinterstid. Dette er ikke en nybegynnertur med pulk. Turlederne loser deg til og fra leiren, men selve overnattingen må deltakerne være i stand til å håndtere selv.

Transport/kjøring

Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184

The event is finished.

Når

28 - 30 mai 2021
Expired!

Tidspunkt

16:00 - 18:00
nn_NO