jenter på topptur

Toppturkurs for jenter!

Har du lyst til å prøve deg på toppturer på ski, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er dette kurset perfekt for deg. Dette kurset er eksklusivt for jenter – i alle aldre!

Toppturer har blitt Norges nye folkesport, men det å gå toppturer innebærer en del nye momenter i forhold til tradisjonell skikjøring i anlegg. Dette kurset passer for deg som har lite eller ingen erfaring med toppturer, men som har noe erfaring med skikjøring i anlegg. I løpet av helgen vil du blant annet lære mer om utstyr, turplanlegging, snø, veivalg og teknikk.

Denne helgen samler vi jenter i alle aldre og fra alle landsdeler, for å lære mer om Norges nye folkesport. Kurset starter fredag kveld med introduksjon og teori. Lørdag tilbringer vi dagen ute på topptur med erfarne veiledere. Etter en lang dag ute med ski på beina blir det servert nydelig treretters middag på fjellstuen lørdag kveld. Søndag fortsetter kurset utendørs for oppsummering og hjemreise på ettermiddagen. Helgen byr ellers på avslappet stemning i vakre omgivelser, og muligheter for nye turvenninner.

Praktisk informasjon: 

Aldersgrense: 18 år

Krav til forkunnskaper: Kurset passer for nybegynnere til litt øvede. Kurset forutsetter at deltager har noe erfaring med skiutstyr, men det stilles ikke krav til å ha erfaring med frikjøring

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, toppturski, feller, staver, hjelm og skredutstyr. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før kursstart.

Leie utstyr? Haukeliseter fjellstue tilbyr utleie av blant annet skredutstyr og skallbekledning om du skulle mangle noe.

Priser:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: toppturkurs, overnatting, frokost og niste begge dager, samt treretters middag lørdag:

  • DNT-medlem:            4448 kroner
  • Ikke-medlem:             5159 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Dersom du har lyst til å bo med en bekjent kan du oppgi dette i påmeldingsskjema.

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 400 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: toppturkurs, overnatting, og treretters middag lørdag.

  • DNT medlem:                  3490 kroner
  • Ikke-medlem:                   4065 kroner

Frokost og niste/termospåfyll kan kjøpes i tillegg for 410/550 kroner (DNT medlem/ikke-medlem).

Viktig informasjon ved bestilling av toppturkurs med overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2022» ved påmelding for å få riktig pris og romtype.

Påmelding: HER!

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

18 - 20 mar 2022
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 18:00
nn_NO