topptur haukelifjell

Skredkurs med alpint utstyr

Gjør fjellskiturene til en tryggere opplevelse!

Et skredkurs er med på å utvikle dine kunnskaper om det å ta kloke valg for å ferdes trygt i vinterfjellet. Etter endt kurs skal du ha tilegnet deg grunnleggende kunnskaper om snø, skred, turplanlegging, veivalg og kameratredning med sender/mottaker. Dette kurset passer for deltagere med alpint utstyr. Kurset stillinger ingen krav til forkunnskaper om skred.

Kurset starter med teori fredag kveld. Lørdag blir det praktisk undervisning utendørs. Etter en lang dag ute i fjellet blir det servert nydelig treretters middag på fjellstuen på kveld. Søndag fortsetter undervisningen utendørs før avslutning og hjemreise på ettermiddagen.

Kursleder er Rolf Bergstrøm. Rolf har bakgrunn fra Norges Høgfjellsskole og ble profesjonell tindeveileder i 1982. Han har tidligere vært hovedansvarlig for sommer- og vinterkursene i høyfjellet for Forsvarets krigsskole. Rolf har holdt skredkurs på Haukeliseter i en årrekke med stor suksess og gode tilbakemeldinger fra deltagere.

PRAKTISK INFORMASJON:

Aldersgrense: 16 år (14 år i følge med en voksen)

Krav til forkunnskaper: ingen krav til forkunnskaper. Kurset passer alle som liker å ferdes i fjellet, både nybegynnere og skiløpere med forkunnskaper om skred.

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, toppturski, feller, staver, hjelm og skredutstyr. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før kursstart.

Leie utstyr? Haukeliseter fjellstue tilbyr utleie av blant annet skredutstyr og skallbekledning om du skulle mangle noe.

PRISER:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: skredkurs, overnatting, frokost og niste begge dager, samt treretters middag lørdag:

DNT-medlem:            5365 kroner

Ikke-medlem:             5980 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Dersom du har lyst til å bo med en bekjent kan du oppgi dette i påmeldingsskjema.

* Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 500 kroner per natt. Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: skredkurs, overnatting, og treretters middag lørdag.

DNT medlem:                  4029 kroner

Ikke-medlem:                  4620 kroner

Frokost og niste/termospåfyll kan kjøpes i tillegg for 576/640 kroner (DNT medlem/ikke-medlem).

Avbestillingsregler

MELD DEG PÅ VIA HAUKELISETER FJELLSTUE SINE HEIMESIDER HER!

The event is finished.

Når

19 - 21 jan 2024
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 16:00
nn_NO