Skeiv og singel

Skeiv og singel på fjellet

Lei av å sveipe hit og dit på mobilen for å finne drømmepartneren? Hva med å heller teste dating over tregrensen kombinert med fjellturer, vakker natur, god mat og likesinnede?

‘Singel på fjellet’ har vært et fast (og fullbooket) arrangement på aktivitetskalenderen til Haukeliseter i mange år, men denne helgen inviterer vi til en ny og spennende utgave av den superpopulære klassikeren; nemlig ‘Skeiv og singel på fjellet!’.

Er du mellom 18 og 60 år, singel og glad i fjell og friluftsliv? Ja, da er du velkommen, uavhengig av hvem du er, hvem du liker eller hvilken bakgrunn du har. Helgen byr på fjellturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det fellestur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer.  Etter en lang dag ute i frisk luft blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny fellestur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 18 – 60 år

Krav til forkunnskaper: ingen krav til forkunnskaper

Nødvendig utstyr: klær og sko til å ferdes i høyfjellet. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Priser:

Fjellrom: enkeltrom med eget bad og oppredde senger.

  • DNT medlem:                   4868 kroner
  • Ikke-medlem:                    5710 kroner

*500 kroner i rabatt ved delt rom. Vennligst oppgi ønske om delt rom og navn på den du skal dele rom med i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: del rom (1-6 personer) av enklere standard med køyesenger og tilgang til bad i Stabburskjelleren.

  • DNT medlem:                   3546 kroner
  • Ikke-medlem:                   4160 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement

Viktig informasjon ved bestilling av overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2022» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

PÅMELDING HER!

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

01 - 03 jul 2022
Expired!

Tidspunkt

18:00 - 14:00
nn_NO