Singel på fjellet 40-60 år

Lei av å sveipe hit og dit på mobilen for å finne drømmepartneren? Hva med å heller teste dating over tregrensen kombinert med fjellturer i vakker natur, god mat og likesinnede?

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue. Er du mellom 40 og 60 år, singel og glad i fjell og friluftsliv? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på fjellturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det fellestur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer.  Etter en lang dag ute i frisk luft blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny fellestur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 40 – 60 år

Krav til forkunnskaper: ingen krav til forkunnskaper

Nødvendig utstyr: klær og sko til å ferdes i høyfjellet. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Priser:

Fjellrom: enkeltrom med eget bad og oppredde senger

  • DNT medlem:                   4251 kroner
  • Ikke-medlem:                    4941 kroner

*Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 500 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: delt rom (1-6 personer) av enklere standard med køyesenger og tilgang til bad i Stabburskjelleren.

  • DNT medlem:                   3624 kroner
  • Ikke-medlem:                   4160 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement

Viktig informasjon ved bestilling av overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2023» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Påmelding HER!

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

25 - 27 aug 2023
Expired!

Tidspunkt

18:00 - 16:00
nn_NO