Fellestur Haukelifjell

Singel på fjellet 35-55 år

Dating over tregrensen!

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue – og denne helgen inviterer vi til en ny runde med dating over tregrensen.

Er du mellom 35 og 55 år, singel og glad i fjell og friluftsliv? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på fjellturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Om helgen

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det fellestur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer. Etter en lang dag ute i frisk luft blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny fellestur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 35 – 55 år

Krav til forkunnskaper: ingen krav til forkunnskaper, men deltager bør være i normal, fysisk form til å kunne delta på fellestur i 5-6 timer (deltagelse på fellestur er frivillig)

Nødvendig utstyr: klær og sko til å ferdes i høyfjellet. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.

Priser:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom 1-2 personer
DNT medlem:                   3782 kroner
Ikke-medlem:                    4452 kroner

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem:                   3194 kroner
Ikke-medlem:                   3934 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 250 kroner per natt.

Påmelding:

Påmelding på e-post til info@haukeliseter.no med navn og telefonnummer, fortell hvilken romstandard du ønsker og om du er DNT medlem.

The event is finished.

Når

01 - 03 okt 2021
Expired!

Tidspunkt

16:00 - 16:00
nn_NO