Singel på fjellet 25-40 år, Topptur edition!

Dating over tregrensen!

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue – og denne helgen inviterer vi til en ny og spannede utgave, nemlig topptur edition.

Er du mellom 25 og 40 år, singel og liker å gå toppturer? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på toppturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det topptur med turleder. Turens vanskelighetsgrad tilpasses etter nivå, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer. Etter en lang dag ute på ski blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny topptur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon: 

Aldersgrense: 25 – 40 år

Krav til forkunnskaper: deltager bør ha noe erfaring med topptur, men arrangementet passer like godt for nybegynnere som for erfarne skikjørere

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, toppturutstyr, hjelm, skredutstyr (mulighet for å leie skredutstyr på Haukeliseter). Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.

Priser:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger, delt rom 1-2 personer
DNT medlem:                   3782 kroner
Ikke-medlem:                    4452 kroner

Selvstellsrom: rom med køyesenger, vask og minikjøkken. Tilgang til dusj og toalett i korridoren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem:                   3560 kroner
Ikke-medlem:                   4300 kroner

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer.
DNT medlem:                   3194 kroner
Ikke-medlem:                   3934 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste og termospåfyll, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 250 kroner per natt.

Påmelding:

Påmelding på e-post til info@haukeliseter.no med navn og telefonnummer, fortell hvilken romstandard du ønsker og om du er DNT medlem.

The event is finished.

Når

23 - 25 apr 2021
Expired!

Tidspunkt

16:00 - 16:00

Stad

Haukeliseter Fjellstue
nn_NO