Haukeliseter fjellfestival 3

Singel på fjellet 25-40 år, topptur edition

Lei av å sveipe hit og dit på mobilen for å finne drømmepartneren? Hva med å heller teste dating over tregrensen kombinert med toppturer i vakker natur, god mat og likesinnede?

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue. Er du mellom 25 og 40 år, singel og glad i fjell og toppturlivet? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på toppturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og sosialt samvær. Etter frokost lørdag blir det topptur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer.  Etter en lang dag ute på ski blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny topptur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 25 – 40 år

Krav til forkunnskaper: Arrangementet passer best for deltagere for har litt erfaring med topptur fra før av. Det forutsettes at deltager er kjent med eget utstyr og er komfortabel med å bevege seg i middels bratt vinterterreng.

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, toppturski, feller, staver, hjelm og skredutstyr. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Priser:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: arrangement, overnatting, frokost, niste og treretters middag alle dager

  • DNT medlem:                   4251 kroner
  • Ikke-medlem:                    4941 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 500 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: arrangement, overnatting, frokost, niste og treretters middag alle dager

  • DNT medlem:                   3624 kroner
  • Ikke-medlem:                    4160 kroner

Viktig informasjon ved bestilling av overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2023» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Meld deg på HER!

The event is finished.

Når

21 - 23 apr 2023
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 16:00
nn_NO