haukeliseter fjellski

Singel på fjellet 25-40 år, fjellski-edition!

Lei av å sveipe hit og dit på mobilen for å finne drømmepartneren? Hva med å heller teste dating over tregrensen kombinert med turer på fjellski i vakker natur, god mat og likesinnede?

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue. Er du mellom 25 og 40 år, singel, glad i fjell og turer på fjellski? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på fjellskiturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det skitur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer.  Etter en lang dag ute på ski blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny tur på fjellski på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 25 – 40 år

Krav til forkunnskaper:  deltager bør ha noe erfaring med å ferdes i vinterfjellet på ski, men arrangementet passer like godt for ferskinger som for erfarne fjellski-entusiaster

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, fjellski, feller og staver. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Leie utstyr? Haukeliseter fjellstue tilbyr utleie av blant annet fjellski, skredutstyr og skallbekledning om du skulle mangle noe.

Priser:

Fjellrom: enkeltrom med eget bad og oppredde senger.

  • DNT medlem:                   4868 kroner
  • Ikke-medlem:                    5710 kroner

*500 kroner i rabatt ved delt rom. Vennligst oppgi ønske om delt rom og navn på den du skal dele rom med i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: del rom (1-6 personer) av enklere standard med køyesenger og tilgang til bad i Stabburskjelleren.

  • DNT medlem:                   3546 kroner
  • Ikke-medlem:                   4160 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement

Viktig informasjon ved bestilling av overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2022» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Meld deg på HER!

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

09 - 11 des 2022
Expired!

Tidspunkt

18:00 - 14:00
nn_NO