Kitesurfing.no

Kitekurs med Kitesurfing.no

Drømmer du om å kite over snøkledde vidder omringet av mektige fjelltopper?

Haukeliseter er en av Norges mest populære destinasjoner for snøkiting med perfekte forhold rett utenfor fjellstuen. I samarbeid med Kitesurfing.no arrangerer vi kitekurs gjennom hele vinteren.

I løpet av kurset vil du tilegne deg grunnleggende ferdigheter for å kunne bli en selvstendig kiter. Du vil blant annet lære mer om kitens flyområde og kraftsone, kjøring/stopp/snuing med ski/brett, start og landing, rigging/nedrigging, vurdering av forhold og spots, valg av utstyr, med mer.

Kurset starter fredag kveld med introduksjon og teori. Lørdag og søndag tilbringer vi store deler av dagen utendørs med kitene. Etter en lang dag ute blir det servert nydelig treretters middag på fjellstuen lørdag kveld.

Kurset er tilpasset nybegynnere og kitere med litt erfaring. Dersom du har litt erfaring med kiting fra før av kan du oppgi dette ved påmelding, så vil vi sette deg i en egen gruppe der vi fokuserer på leksjoner for viderekomne.

PRAKTISK INFORMASJON:

Aldersgrense: 13 år (deltagere under 18 år må ha godkjennelse fra foresatte)

Krav til forkunnskaper: Kurset forutsetter at deltager kan stå på alpinski eller snøbrett.

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, alpinski/snøbrett, hjelm og skibriller. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før kursstart. Leie av kiteutstyr (kite og trapes/sele) er inkludert i kursavgiften.

For mer informasjon om kurset, se Kitesurfing.no/vinter/nybegynner

PRISER:

Kursavgift: helgekurs inkludert kiteutstyr                     3750 kroner

Kost og losji: 

Fjellrom (enkeltrom): rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: overnatting, frokost og niste begge dager, samt treretters middag lørdag.

  • DNT medlem:                   2852 kroner
  • Ikke-medlem:                    3536 kroner

Prisen gjelder for enkeltrom. Ved delt rom, 2 personer, er prisen 2048/2559 kroner per person (DNT-medlem/ikke-medlem). Ønske om delt rom må spesifiseres i påmeldingen

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: overnatting og treretters middag lørdag.

  • DNT medlem:                   1090 kroner
  • Ikke-medlem:                   1465 kroner

Frokost og niste/termospåfyll kan kjøpes i tillegg for 410/550 kroner (DNT medlem/ikke-medlem).

PÅMELDING: 

Påmelding via Kitesurfing.no

Viktig informasjon!

  • Depositum for kursavgiften betales ved påmelding
  • Du vil motta en e-post fra info@kitesurfing.no med deltagerbekreftelse umiddelbart etterpåmelding
  • Når vi har prosessert overnattingsvalget ditt vil du motta en e-post fra info@haukeliseter.no med rombekreftelse og faktura for kost og losji 

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

07 - 09 jan 2022
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 16:00
nn_NO