Snøkiting Haukelifjell

Kitekurs med kiteskolen

Velkommen til kitekurs på Haukeliseter. Kom alene eller ta med venner, vi lærer deg snøkiting med vårt 2 dagers kitekurs tilpasset nybegynnere fra 8 til 80 år.

Målet med kurset er å lære det du trenger for å komme i gang med snøkiting på en trygg og fremgangsrik måte. Enten man vil bruke kiten til turbruk, kiting på vann, luftige svev eller bare vanlig kiting frem og tilbake så er grunnprinsippene helt like.
Vi lærer deg snøkiting med tubekite og/eller foilkite slik at du kan bli en trygg og god kiter både for deg selv og i forhold til andre. Hvor langt hver enkelt deltaker kommer på kurset avhenger av egne ferdigheter, ambisjonsnivå og vær/vindforhold på det aktuelle kurset. Instruktørens hovedfokus vil alltid være sikkerhet og personlig progresjon for elevene.

Kurset går over 2 dager på vindsikre Haukeliseter. Store deler av kurset foregår utendørs. Lørdag kveld spiser vi en nydelig treretters middag sammen på fjellstuen.

Hvorfor velge oss?

  • Opplæring med både tubekite og foilkite
  • Dedikerte kiteinstruktører fra Norges største kiteskole
  • Haukeliseter er et svært vindsikkert sted
  • Praktisk opplæring
  • Gode tilbud på brukt og nytt kiteutstyr fra vår butikk www.urge.no etter kurset

PRAKTISK INFORMASJON:

Aldersgrense: 8 år.

Krav til forkunnskaper: Ingen krav til forkunnskaper. Kurset starter helt på basalnivå. Har du erfaringing fra kiting fra før av gjør ikke det noe da instruktøren kan tilpasse kurset underveis slik at du får den kunnskapen du evt. mangler eller vil ha en oppfriskning på i trygge rammer.

Nødvendig utstyr: Klær til å ferdes i vinterfjellet, alpinski (alpin, topptur eller snowboard) og hjelm. Leie av kiteutstyr er inkludert i kursavgiften.

PRISER: 

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, frokost og niste begge dager, samt treretters middag lørdag:

  • DNT-medlem:            5047 kroner
  • Ikke-medlem:             5558 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Dersom du har lyst til å bo med en bekjent kan du oppgi dette i påmeldingsskjema.

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 400 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, og treretters middag lørdag.

  • DNT medlem:                  4089 kroner
  • Ikke-medlem:                  4464 kroner

Frokost og niste/termospåfyll kan kjøpes i tillegg for 410/550 kroner (DNT medlem/ikke-medlem).

Viktig informasjon ved bestilling av skredkurs med overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2022» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Påmelding: HER

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

14 - 16 jan 2022
Expired!

Tidspunkt

22:00 - 17:00
nn_NO