Kitekurs med Johannes Tobiassen

Velkommen til kitekurs på snøfylte Haukeliseter med instruktør Johannes Tobiassen

Haukeliseter fjellstue ligger godt til rette for både snø og vind, og er det perfekte stedet å lære seg å kite. Johannes tilbyr kurs hvor målet er å lære deg alt du trenger for å komme i gang med kiting. Det vil bli gitt nøye gjennomgang av grunnkunnskaper og sikkerhetssystemer. Kurset blir tilrettelagt etter ditt nivå, og hver enkelt elev vil få god oppfølging gjennom hele kurset av en erfaren instruktør. Ved endt kurs skal kursdeltaker sitte igjen med kunnskapene til å ta kiting med seg videre i trygge rammer.

Johannes er en ildsjel innenfor sporten med mye erfaring fra kiting både på snø og vann. Han har holdt kitekurs på Haukeliseter siden 2014, til daglig jobber han selv på Fjellstua og kjenner derfor terrenget og forholdene på høyfjellet bedre enn de fleste.

Kiting er den nye folkesporten og det er en fordel å starte på snø! Kanskje vil du kruse rundt i puddersnø eller kjøre fort gjennom terrenget. Kitekurset er for alle som ønsker å prøve seg på snøkiting. Her lærer du enkelt grunnkunnskapene du trenger for å ta kiting til det neste nivå, enten om det er på vann eller på land. Man får god oppfølging og det er små kurs slik at en får mest mulig individuell tid med instruktør. Har du kanskje en drøm om å kite over Vidda? Dra på topptur uten feller? Eller bølgekiting langs Jæren?

Kurset starter fredag kveld med introduksjon og teori. Lørdag og søndag tilbringer vi ute i vinterlandskapet med øvelser og kiting. Etter en lang dag anbefaler Johannes å benytte Haukeliseters badstue og stamp.

Kursleder Johannes Tobiassen gleder seg til å ta deg imot og dele av sin kunnskap.

PRAKTISK INFORMASJON:

Aldersgrense: 8 år.

Krav til forkunnskaper: Ingen krav til forkunnskaper.  Har du erfaring med kiting fra før av tilpasser instruktøren kurset etter ditt nivå.

Nødvendig utstyr: Klær til å ferdes i vinterfjellet, alpinski (alpin, topptur eller snowboard) og hjelm. Leie av kiteutstyr er inkludert i kursavgiften.

PRISER:

Fjellrom: rom med eget bad og oppredde senger. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, frokost og niste begge dager.

  • DNT-medlem:            5311 kroner
  • Ikke-medlem:             5751 kroner

Prisen gjelder ved delt rom (2 personer). Dersom du har lyst til å bo med en bekjent kan du oppgi dette i påmeldingsskjema.

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen på 500 kroner per natt (betales ved innsjekk). Vennligst oppgi ønske om enkeltrom i påmeldingsskjema.

Stabbursrom: rom av enklere standard med tilgang til bad i Stabburskjelleren. Delt rom 1-6 personer. Prisen inkluderer: kitekurs, overnatting, frokost og niste begge dager.

  • DNT medlem:                  4564 kroner
  • Ikke-medlem:                  4990 kroner

Middag er ikke inkludert i prisen. Haukeliseter fjellstue tilbyr treretters middag (må forhåndbestilles) eller andre middagsalternativer fra vår fjellmeny.

Viktig informasjon ved bestilling av kitekurs med overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2023» ved påmelding (i steg 2 under «Kontakt») for å få riktig pris og romtype.

Påmelding:

Meld deg på her!

Avbestillingsregler

The event is finished.

Når

06 - 13 jan 2023
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 15:00
nn_NO