Høyfjellsmat – Lokalt, vilt og vakkert
Nyt deilig fjellmat i stemningsfulle omgivelser, krydret med villmarksspa, fjelltur og ølsmaking.
Vi starter helgen med en herlig vilt-inspirert treretters middag akkompagnert av historier om Haukeliseter og maten de laget/sanket her før, samt det vi serverer nå til dags.
Lørdagen starter med en god fjellfrokost, – her vil dere også finne gode lokale råvarer. Etter frokost vil det bli en liten fjelltur i enkelt terreng, hvor vi lager mat i naturen.
Vel hjemme på Haukeliseter står ølsmaking for tur.
Etter fjelltur og ølsmaking kan de som ønsker synke koppene ned i en vedfyrt stamp eller nyte utsikten over fjellene fra en glovarm badstue.
På kvelden kommer noe av høydepunktet med helgen. En vel planlagt og nydelig firerettersmiddag basert på vilt fra høyfjellet og lokaleråvarer. Kokken vil gå gjennom menyen med dere og hovmester vil sette oppe en vinpakke som akkompagnerer kveldens retter perfekt, -for de som ønsker det.
Dette er en helg for deg som liker norsk vilt fra høyfjellet, bruken av lokale råvarer, hyggelig selskap og fjelluft.
Program
Fredag:
16:00 – 20:00 – Ankomst
20:00 – Treretters middag i Nansen salen
Info om mat og historien til Haukeliseter under måltidet
22:30 – Peiskos
Lørdag
07:30 – 10:00 – Frokost
10:30 – 14.30 – Tur og matlagning ute med turleder
15:00 – 16:30 – Ølsmaking
17:00 – 19:00 – Villmarksspa (for de som ønsker)
19:30 – Fireretters middag med vilt og lokaleråvarer
Peiskos
Søndag
07:30 – 10:00 – Frokost
11:00 – Utsjekk
Priser:
Fjellrom, rom med eget bad (delt rom, 1-2 personer):
Medlem av DNT: kr 3787,-
Ikke-medlem: kr 4187,-
Selvstellsrom, felles wc og bad på gangen (delt rom, 1-4 personer):
Medlem av DNT: kr 3565,-
Ikke medlem: kr 4035,-
Stabbursrom (delt rom, 1-6 personer) / sovesal (delt rom, 1-28 personer):
Medlem av DNT: kr 3199,-
Ikke-medlem: kr 3669,-
Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen (kr 250 per natt).
For påmelding send mail til info@haukeliseter.no eller ring 35062777