Haukeliseter fjellfestival topptur

Haukeliseter Fjellfestival 2024

Høyfjellet kaller! Fjellstua står klar til en ny runde med Haukeliseter fjellfestival. Dette er en langhelg fylt med toppturer- og fjellskiturer for alle nivåer, konserter, spennende foredrag, fartsfylte konkurranser og aktiviteter, nydelig mat og mye, mye mer. Dette vil du ikke gå glipp av!

Program

På programmet står turer med kjentfolk på både fjellski og toppturski for alle nivåer. I tillegg blir det afterski, villmarksspa, konserter, foredrag, kurs, konkurranser, og mye mer!
Full programoversikt finner du her!

Festivalpass

For å ta det i alt gøy som skjer under Haukeliseter fjellfestival trenger du et festivalpass- dette gir deg nemlig tilgang til alle turer og aktiviteter som skjer på Haukeliseter 9. – 12. mai 2024. Pris: 2000/2300 kroner (DNT-medlem/ikke-medlem)
Mer informasjon om festivalpass finner du her.

Kost og losji

I forbindelse med fjellfestivalen tilbyr vi overnatting i ulike standarder og prisklasser. Vi tilbyr også et eget matpass som inkluderer frokost, niste og middag hver dag under festivalen. Overnatting og mat må bestilles separat, og er kun tilgjengelig for gjester som har sikret seg et festivalpass.
Mer informasjon om kost og losji finner du her.

 

En som kjører over åpent vann på randoneeski
Pondskim

Haukeliseter fjellfestival pond skim1

Konsert på Haukeliseter fjellfestival
Konserter og foredrag
Topptur

Dronebilde av mennesker på topptur

Haukeliseter Fjellfestival isbading
Strandliv
 • 00

  Dagar

 • 00

  hours

 • 00

  Minutt

 • 00

  seconds

Når

09 - 12 mai 2024

Tidspunkt

11:00 - 16:00
nn_NO