Haukeliseter fjellfestival 3

Haukeliseter Fjellfestival 2022!

Etter å ha måttet avlyse fjellfestivalen de siste to årene grunnet av pandemi, håper vi at alle gode ting er tre – og gjentar suksessen med en ny runde med Haukeliseter fjellfestival! Dette er en langhelg fylt med toppturer – og fjellskiturer for alle nivåer, konserter, spennende foredrag, fartsfylte konkurranser og aktiviteter, nydelig mat, og mye, mye mer. Dette vil du ikke gå glipp av!

Festivalpass i salg nå!
Mer informasjon om Haukeliseter fjellfestival finner du her

Festivalpass:

For å ta del i alt gøy som skjer under Haukeliseter fjellfestival trenger du et festivalpass. Festivalpasset gir deg tilgang til alle turer og aktiviteter som skjer på Haukeliseter 5. – 8. mai 2022.

Festivalpasset kjøpes ved å velge «meld på» til høyre.

Program:

På programmet står guidede turer på både fjellski og toppturski – for alle nivåer. I tillegg blir det afterski, villmarksspa, konserter, foredrag, kurs, konkurranser, og mye mer!

Programmet oppdateres fortløpende – følg med her

Kost og losji:

I forbindelse med fjellfestivalen tilbyr vi overnatting i ulike standarder og prisklasser. Vi tilbyr også et eget matpass som inkluderer frokost, niste og middag hver dag under festivalen.

Overnatting og mat må bestilles separat, og er kun tilgjengelig for gjester som har sikret seg et festivalpass. Les mer her

Haukeliseter fjellfestival 4

 

Haukeliseter fjellfestival 2

 

Haukeliseter fjellfestival 1

The event is finished.

Når

05 - 08 mai 2022
Expired!

Tidspunkt

11:00 - 16:00
nn_NO