AVLYST. Toppturkurs

Er du gira på å prøve deg på topptur på ski, men ikke helt kommet deg ut ennå? Da er dette toppturkurset for deg!

Topptur har fått et stort oppsving de siste årene og er blitt Norges nye folkesport. Men å gå på topptur innebærer også en del nye momenter sammenlignet med å stå på ski i et anlegg. Denne helgen har fokus på bruk av toppturutstyr, tips og triks rundt toppturer, teknikktrening og turplanlegging. Dette for å senke «dørstokkmila», og selv komme seg ut på tur neste gang. Det vil bli teori innendørs fredag kveld, for så å ta dette i bruk utendørs lørdag og søndag, hvor vi blander teori og praktisk gjennomføring. Det vil bli topptur både lørdag og søndag!

Haukeliseter Fjellstue arrangerer toppturkurs for skifolk. Dette er et nybegynnerkurs og innføring til topptur på ski for de som er vant til å stå heisbasert, det er ingen krav til erfaring fra topptur, det lærer vi om i løpet av helgen. Fjellene rundt Haukeliseter har de beste forutsetningene for toppturkurs, midt på høyfjellet med en vill og vakker natur. Med mange fine topper for både nybegynnere og mer viderekommende er Haukeliseter det naturlige stedet for vinterens toppturer.

Toppturkurs kombinert med masse frisk luft, mye god lærdom, badstue, stamp og deilig mat håper vi blir en fornøyelig og lærerik opplevelse for alle deltakerne.

Kursleder

Thor Nørgaard har bakgrunn fra Høgskolen i Sørøst Norge som friluftsveileder og guide, med sertifisering i skredkunnskap, offpiste-kjøring og fjellguiding. Han har i tillegg utdanning som instruktør på alpinski og telemark, så det skal være mulighet for feedback på skikjøring og teknikk. Haukelifjell og Røldal er hans hjemmebane, så det blir muligheter for noen riktig fine turer med fin snø.

Priseksempel:

Fjellrom, rom med eget bad (delt rom, 1-3 personer):
Medlem av DNT: kr 4487,-
Ikke-medlem: kr 4907,-

Enkeltrom er mulig mot tillegg i prisen (kr 250 per natt).

Dette inkluderes i prisen ved overnatting i fjellromToppturkurs, overnatting to netter, fullpensjon med frokost og nistepakke lørdag og søndag, treretters middag lørdag. Villmarksspa på lørdag. Drikke er ikke inkludert.

Stabbursrom (delt rom, 1-6 personer) / sovesal (delt rom, 1-28 personer):
Medlem av DNT: kr 3489,-
Ikke-medlem: kr 3839,-

Dette inkluderes i prisen ved overnatting på Stabbursrom/Sovesal:
Kurset, overnatting to netter og treretters middag lørdag. Villmarksspa på lørdag. Drikke er ikke inkludert. Frokost og nistepakker kan bestilles utenom.

Øvrig informasjon:

Ta med turklær, toppturski, sekk, hjelm, spade, søkestang, skredsøker. Husk badetøy til vårt villmarksspa. Vi starter fredag klokken 20.00 med litt teori og presentasjon.

Har du ikke eget skredutstyr kan dette leies hos oss, les mer her NB: begrenset antall

Aldersgrense: 18 år

Vi forbeholder oss retten til å avlyse dersom det blir for få deltagere.

Påmelding gjøres direkte til Haukeliseter fjellstue via epost til: info@haukeliseter.no.

The event is finished.

Når

07 - 09 feb 2020
Expired!

Tidspunkt

20:00 - 16:00

Cost

Fra 3 489,-

Stad

Haukeliseter Fjellstue
nn_NO