AVLYST. Strikkehelg på fjellet

VELKOMMEN TIL STRIKKEHELG PÅ FJELLET!
Er du glad i å strikke, eller har du lyst til å lære det? Haukeliseter fjellstue inviterer til sosial og lærerik helg på fjellet, fylt med nøster og garn, nydelig mat og vakker natur.
Strikkehelg passer for både deg som er en erfaren strikker og deg som er helt nybegynner – vi lærer av hverandre, deler tips og triks, og gir hverandre inspirasjon.
I løpet av helgen vil Bjørg fra spinneriet Telespinn i Seljord i hjertet av Telemark holde foredrag for oss. Telespinn er en av få norske garnprodusenter som gjør all behandling av ulla, fra sortering, vask og rensing til farging og spinning, i eget hus uten å sende ull til utlandet. Få spinnerier kan reklamere med like miljøvennlig, lokalt og kortreist garn som Telespinn.
Telespinn vil fortelle om spinneriet sitt, garnproduksjon, ulike garnkvaliteter, norsk strikkehistorie og tradisjonell vs. moderne strikk. De vil dessuten holde et lite utsalg slik at det blir mulighet for å kjøpe med seg garn og mønster hjem.
Det blir mulighet for veiledning og hjelp både fredag og lørdag. Vi stiller med lokale og erfarne strikkere som kan hjelpe deg dersom du sitter fast. Helgen byr videre på quiz, tur i høstfjellet dit vær og føre tillater det, nydelig tre retters middag og mye hygge foran peisen.
Strikkehelg er en ypperlig anledning til å ferdigstille arbeid du har lagt til side for lenge, starte på årets hjemmestrikkede julegaver, eller endelig komme i gang med et prosjekt du lenge har tenkt på.
Se program, pris og mer info her:
https://www.haukeliseter.no/aktiviteter/123320/885166/
For påmelding, send e-post til info@haukeliseter.no med navn, telefonnummer, ønsket romstandard og om du er DNT medlem eller ikke.

The event is finished.

Når

06 - 08 nov 2020
Expired!

Tidspunkt

19:00 - 16:00
nn_NO