AVLYST. Konsert Vinje Bryggeri: Jonas Alaska, solo

Det blir soloturne i 2020, og Jonas Alaska har bryggeriet på lista! 

Billettar finn du HER!

Sjå presseskriv:
Nostalgi, barndomshistorier, ubehagelige tenåringsøyeblikk, humoristiske betraktninger og både uforbeholden og ulykkelig kjærlighet. Alt dette er tematikk i Jonas Alaskas tekstunivers. Han er en av disse artistene som virkelig når gjennom støyen, og kan fengsle publikum i små og store forsamlinger med sine nære låter og særegne gitarspill.

Siden han ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2013 har Jonas vunnet Spellemannpris og adskillige stipender. Han har stått på de fleste av landets store og små konsertscener og festivaler adskillige ganger, og turnert i utlandet både alene, og sammen med Melissa Horn og Sivert Høyem. Alaska har gitt oss musikk man kan gråte, kline og danse til – og spille høyt i baksetet av bilen. Kort fortalt er Jonas en artist det er verdt å få med seg, både på konsert og hjemme på sofaen.

Jonas Alaska har blitt en av Norges største artister innen singer/songwriter-sjangeren de siste årene. Han er særlig kjent for sine sterke, personlige tekster, kombinert med smarte, og ofte skamløst fengende låter. Han hadde stor suksess i Norge med sitt gullselgende debutalbum, som han ble nominert til 3 priser for, og tok vant Spellemann for «Årets nykommer» i 2011. Hans andre album, If Only As A Ghos,t ble utgitt i 2013, igjen til mye ros fra anmelderne.

Les mer her: https://www.jonasalaska.no/

Hør mer her: https://www.youtube.com/watch?v=gHbv_7YNKPc og https://www.youtube.com/watch?v=jOXSPFEbGRY

The event is finished.

Når

20 nov 2020
Expired!

Tidspunkt

20:00

Cost

375,-

Stad

Bøgrend
nn_NO