AVLYST. Konsert på Vinje Bryggeri: Elin Furubotn

AVLYST GRUNNA RESTRIKSJONAR ETTER CORONAUTBROTET.

Me gler oss til siste fredagen i mars! Elin Furubotn held konsert på bryggeriet i samband med jubileumsturneen sin 2020. Ho har med seg Torbjørn Økland. Saman med publikum skal dei sørge for ein god kveld i Bøgrend.

Billettar får du tak i HER!

Velkomne!

Sjå presseskriv:
Elin Furubotn (sanger og låtskriver) har gitt ut sju soloalbum, og hatt en rekke låter på NRK P1 og P2, og mest kjent er kanskje duetten hun gjorde sammen med Stavanger Symfoniorkester og Morten Abel; «Så lett det kan ver». I sommer kom singelen «Alt å vinna», og hun slipper også to ferske låter i løpet av høsten, før hun ender med sitt jubileums-album i februar 2020.

Furubotn turnerer regelmessig over hele landet, og året 2020 skal hun på jubileumsturne sammen med Torbjørn Økland (mandolin, trompet). De har hatt en rekke konserter sammen siden Økland sluttet i Vamp for få år siden, og høstet strålende kritikker.

Elin har også holdt konserter i Tyskland – norske tekster til tross. Sangene hennes handler ofte om det hverdagslige – om små og store ting med en god dose humor, men også alvor og undring. Det er umulig å ikke følge med under Elins konserter, der formidlingen står sentralt, med tekster til å kjenne seg igjen i og gode, nynnbare melodier.

The event is finished.

Når

27 mar 2020
Expired!

Tidspunkt

20:00

Cost

220,-

Stad

Bøgrend
nn_NO