AVLYST. Kitekurs med Lapoint

AVLYST GRUNNA RESTRIKSJONAR ETTER CORONAUTBROTET.
Kitekurs på Haukeliseter Fjellstue


Lær deg å kite over snøkledde vidder med Lapoint! Haukeliseter er en av Norges beste snøkite-destinasjoner med ypperlige forhold rett utenfor fjellstuen. Pakkene inkluderer overnatting, villmarksspa, utsøkt mat og kitekurs med dyktige og erfarne instruktører.

Denne helgen passer for nybegynnere. Vi inviterer til en helg i snøen med kitekurs, inspirasjon, god stemning og nydelig mat. På kurset går vi gjennom teori, utstyr, vær, vind og sikkerhet. Etter hvert blir det flyving av kiter, med flere relevante øvelser før ski eller brett spennes på. Det er nå eventyret begynner! Velkommen til en sosial og avhengighetsdannende sport!

Har du kitet litt fra før og ønsker å videreutvikles, klikk deg inn her for Level 2 kurs HER!

Haukeliseter er et av verdens beste steder for kiting på snø. Rett utenfor fjellstuen ligger Ståvatn med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Haukeliseter ligger ca. fire timer fra Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand. Haukeliekspressen kjører fra både Oslo, Bergen og Stavanger.

En typisk kurshelg

Møt instruktøren din til teori fredag kveld klokken 21. Her får dere grunnleggende teori rundt kiting, og vi får gått gjennom helgen og forventinger til kurset. Lørdag og søndag serveres en nydelig frokost fra klokken 07.30, og du kan pakke med deg en diger matpakke. Vi vil ha kurs ute fra klokken 0930 – 16 lørdag, og fra 10-16 på søndag. Rett utenfor fjellstua ligger Ståvatn med god vind, mye snø og store flater til kurs og kiting. Villmarksspa med badestamp og badstue åpner lørdag klokken 16, og er et sosialt samlingspunkt for gullkorn fra dagens økt frem til middag.

Helgens timeplan

• Nybegynnerkurs
• Ha det gøy og bli kjent med andre kitere
• Være aktiv ute i frisk luft til krampa tar oss
• Villmarksspa med badestamp ute og badstue
• Varm fjellstue, peis og utsøkt mat.

For booking og mer informasjon, se HER!

Kontaktinformasjon til Lapoint:
Telefon: +47 414 99 013
Åpent: CET 11.00-15.00
E-post: haukeli@lapointcamps.com

The event is finished.

Når

10 - 12 jan 2020
Expired!

Tidspunkt

21:00

Cost

4585,-

Stad

Haukeliseter Fjellstue
nn_NO