AVLYST. Kitekurs med kitesurfing.no

AVLYST GRUNNA RESTRIKSJONAR ETTER CORONAUTBROTET.
Kitekurs på Haukeliseter

Også i vintersesongen 2020 vil Kitesurfing.no holde kitekurs på Haukeliseter fjellstue hver helg gjennom vinteren. Dette er trettende året Kitesurfing.no holder kurs med utgangspunkt på Haukeliseter. Kom og prøv en ny vinteraktivitet!

Kitesurfing.no sine dyktige instruktører vil være på Haukeliseter fjellstue hver helg mellom januar og april for å lære våre gjester hvordan man blir en dyktig kiter på snø!

Rett utenfor Haukeliseter ligger Ståvatn, et eldorado for kitesurfere enten man er nybegynner eller profesjonell. Her arrangeres kursene, tilrettelagt for at du skal få den best mulige kiteopplevelsen.

Praktisk info

Kurset starter fredag klokka 21.30 med en teoritime på Haukeliseter Fjellstue. Hvis du ikke kan delta på fredag så går det bra, så lenge du dukker opp på lørdag. Lørdag og søndag er vi ute hele dagen, men vi har også noen teoretiske leksjoner innendørs. Forvent lange dager på omtrent 7 timer. Hvis du må reise tidlig på søndag så er det helt greit.

Vi tar med alt kiteutstyr, men du må ta med egne ski/snowboard. Vi anbefaler ski, men snowboard går fint (bare litt vanskeligere). Telemark er også fint, men fjellski med myk støvel er ikke å anbefale pga. faren for ankelvridning. Ta med gode vintersko, skihjelm og feller til skiene dine hvis du har det.

Hvem kan delta?
Våre vinterkurs er for både nybegynnere og kitere med litt erfaring. Den eneste forutsetningen vi krever er at du kan stå på (nedover-) ski. Normal fysikk og viljen til å lære er det viktigste! Du velger måten du vil utøve sporten på, ekstremt eller rolig. Det har ikke noe å si om du er 13, 20 eller 65 år og du trenger ikke å være sterk. Den anbefalte aldersgrensen er 13 år, for yngre deltakere anbefaler vi timer med vår egen instruktør.

Nybegynnere bør ta kurs!
Å lære kiting er imidlertid både vanskelig og risikabelt hvis du prøver å lære på egenhånd! Av den grunn bør alle som vil begynne med kiting ta et kurs! Først og fremst for egen sikkerhet, men også for raskere progresjon.

Hva lærer du?
Nybegynnerkurset tar sikte på å gjøre deg til en uavhengig kiter, slik at du kan gjøre det alene på snøen med ditt eget utstyr. Kurset er praktisk arrangert med mye kiteflyging og moro, men det er likevel stor vekt på sikkerhet.

Også for de som har gjort litt kiting før.
Hvis du tidligere har gått kitekurs eller har litt erfaring, gi oss beskjed så blir du plassert i den avanserte gruppen. For den avanserte gruppen vurderer vi nivå, og kan gå direkte til kjøring, hopping og triks, tips for kiting i terrenget, og avanserte teknikker for å være trygge på egenhånd i fjellet.

Nybegynnerkurset fokuserer på:
•Kontroll av kiten
• Forstå kitens flyområde og kraftsone
• Kjøring, stopp og snuing med ski / brett
• Sikkerhet
• Start og landing av kiten
• Rigging / Nedrigg
• Vurdering av forhold og kite spot
• Valg av utstyr

For booking, pakketilbud og mer informasjon, se HER!

Kontaktinformasjon til Kitesurfing.no: info@kitesurfing.no

Velkommen til kiting på Haukeliseter!

The event is finished.

Når

10 - 12 jan 2020
Expired!

Tidspunkt

21:30

Cost

Fra 2950,-

Stad

Haukeliseter Fjellstue
nn_NO