AVLYST Haukeliseter Fjellfestival

For tredje år på rad inviterer Haukeliseter fjellstue til en sosial og hyggelig langhelg for alle skiinteresserte. Det blir toppturer og bortover-turer på ulike nivåer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk og god mat. Dette vil du ikke gå glipp av!

Dette er helgen da vi samler alle tur- og fjellinteresserte på Haukeliseter fjellstue som vil være utgangspunktet for helgen. Uavhengig av om du er nybegynner eller har gått på tur i flere år, vil vi tilby turer tilpasset til deg og dine ønsker. Det settes opp både lange og korte turer, turer med kun fokus på selve turen og det sosiale. Noen turer vil ha kursinnslag, sist år var dette turer med skredfokus og splitboard-fokus. Tilbake på Haukeliseter etter en fin dag vil det bli satt opp forskjellige foredrag og aktiviteter utover kvelden.

For å få ta del i alt gøy som skjer denne helgen trenger du kun et festivalpass. Da er alt av aktiviteter inkludert og ingen ekstra kostnader tilkommer.

Festivalpass

Med festivalpass får du tilgang til alle aktivitetene som turer, konkurranser, kurs, foredrag, musikk og alt annet som skjer på Haukeliseter i forbindelse med Haukeliseter Fjellfestival.

Mer informasjon om kjøp av festivalpass kommer innen kort tid.

Påmelding til de forskjellige turene vil gjøres på stedet. Hver kveld vil turer for påfølgende dag angis, og da er det førstemann til mølla-prinsippet for påmelding til turene. Noen turer vil det være begrenset med plasser på, men det vil uansett finnes fine turer for alle med festivalpass.

Program

Aktiviteter som vi allerede nå har klare på programmet, og som er inkludert i festivalpasset er:

Toppturer
Fjellskiturer
Foredrag
Konkurranser
Bildevisning fra dagens turer
Afterski
Stamp & badstue

Programmet oppdateres fortløpende, og lengre ut på vinteren vil vi også presentere et mer spesifisert program.

Billetter finner du HER!

Foto: Marcus Andersson

The event is finished.

Når

07 - 10 mai 2020
Expired!

Tidspunkt

11:00 - 16:00

Cost

1799,-/1999,-

Stad

Haukeliseter Fjellstue
nn_NO