17. mai på Haukeliseter

I år faller selveste nasjonaldagen på en mandag, og med rød torsdag grunnet Kristi himmelfart uken før, ligger det an til å bli en fornøyelig langhelg. Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tale, tog og ikke minst, en velsmakende 17.mai-meny.

Vi er fremdeles noen få ledige plasser for de som vil feire 17. mai på fjellet!

Noen få ledige rom i langhelgen i uke 19

I uke 19 er det duket for en fornøyelig langhelg med rød dag torsdag 13. mai grunnet Kristi himmelfart, «inneklemt» fredag og nasjonaldagen påfølgende mandag.

På grunn av smittesituasjonen og tilhørende tiltak har vi for tiden strenge begrensninger i antall gjester på fjellstuen. Slik situasjonen er per i dag er vi allerede fullbooket i første del av langhelgen, men har fremdeles noe ledig fra lørdag 15. mai og over helgen, for de som vil feire 17. mai på fjellet!

Ønsker du å bestille overnatting? Send en e-post til info@haukeliseter.no

Program 17. mai

Tradisjonen tro er det også i år duket for markering av nasjonaldagen på fjellet. På grunn av smittesituasjonen vil feiringen bli noe amputert, men vi inviterer likevel til flaggheising, nasjonalsang, tale, tog og ikke minst, en meget velsmakende 17.mai-meny:

07.30 – 17.mai-inspirert frokostbuffet (frokost serveres frem til klokken 11.00)

08.00 – Flaggheising og markering av det Norske flaggs 200-års jubileum

12.00 – 17.mai-tale, nasjonalsang og 17.mai-tog (med avstand!)
Togets lengde og varighet tilpasses etter vær og føre

Husk bunad eller annet fest/tur-antrekk, flagg, blåsehorn, sløyfer og muntert humør!

17. mai-meny

Vi har satt sammen en speketallerken bestående av spekeskinke, fenalår, spælsnabben, potetsalat og eggerøre til hovedrett. Dagens dessert på nasjonaldagen blir Haukeliseters egen pavlova med vaniljekrem og bær.

Høres det ikke fristende ut? 17. mai-menyen serveres fra 12.00 og til klokken 20.00 på nasjonaldagen.

Treretters middag hele langhelgen

Er det langhelg så er det langhelg, og i den anledning tilbyr vi vår unike, velsmakende treretters middag hver kveld fra torsdag 13. mai til og med søndag 16. mai. Treretters middag må forhåndsbestilles på grunn av begrenset kapasitet.

Bakeri Nansen åpent søndag og 17.mai

Bakeri Nansen holder åpent i Nansen-bygget søndag 16. mai og mandag 17.mai fra klokken 11.00 – 17.00 med mulighet for å kjøpe nybakte boller, vafler, brød og påsmurt.

Smittevern på Haukeliseter

For at langhelgen og 17.mai- feiringen skal være trygg for deg og våre ansatte ber vi deg om å sette seg godt inn i smittevernreglene slik at vi sammen kan skape trygge fjellopplevelser!

Les også: Smittevern på Haukeliseter

Endringer kan forekomme.

The event is finished.

Når

17 mai 2021
Expired!

Tidspunkt

All Day
nn_NO