17.mai på Haukeliseter

17. mai feiring på Haukeliseter

Facebook
Twitter
Email
Print

Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tog og en velsmakende 17. mai-meny. Kombiner feiring av nasjonaldagen og sesongavslutning med en langhelg på fjellet til knallpris. 

Hva skjer på Haukeliseter 17. mai?

08.00                                Flaggheising og nasjonalsang
08.00 – 10.00                  17.mai-inspirert frokostbuffet
11.00                                    17.mai-tog. Togets lengde og varighet tilpasses etter vær og føre
14.00                                   17. mai-leker: potetløp og sekkeløp

Antrekk er bunad, festklær eller turtøy – hva enn du ønsker og føler for. Husk flagg, blåsehorn, sløyfer og muntert humør!

17. mai-meny 

I anledning nasjonaldagen har vi satt sammen en speketallerken bestående av spekeskinke, fenalår, spælsnabben, potetsalat og eggerøre til hovedrett. Dagens dessert blir kjøkkensjefens egen pavlova med vaniljekrem og bær.

17. mai-meny serveres fra klokken 12.00 til 19.00 på nasjonaldagen.

Sesongavslutning

Det nærmer seg sesongavslutning også på Haukelifjell. Selv om det trolig vil være snø i fjellet i mange uker til, blir nok 17.mai-uken blant de siste ukene med brukbart skiføre. Det er så klart vanskelig å spå føret frem i tid, men skal vi gjette vil det fremdeles være praktfulle muligheter for både toppturer og fjellskiturer på selveste nasjonaldagen. Benytt inneklemt rød tirsdag til å unne deg en langhelg på fjellet kombinert med sesongavslutning og feiring av nasjonaldagen!

17. mai-pakketilbud

I år faller nasjonaldagen på en tirsdag, og med inneklemt mandag ser vi ingen grunn til å ikke tilby deg et eksklusivt 17.mai-tilbud på opphold fra søndag 15. mai til tirsdag 17. mai.

For bare 2525/2788 kroner (DNT medlem/ikke-medlem) får du to netter på fjellrom, frokost, middag søndag og mandag, og så klart tilgang til vår 17. mai-inspirerte frokost og 17. mai-meny på selveste nasjonaldagen. Er dere to stykker som deler rom blir prisen 1753/2016 kroner per person. 

For å benytte deg av tilbudet sender du en e-post til info@haukeliseter.no.

dronebilde over haukeliseter fjellstue
Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

Haukelirennet glade deltakakarar

Haukelirennet 13. april 2024

Noregs blidaste turrenn! Haukelirennet er eit internasjonalt turrenn som blir arrangert av Idrettslaget Rein på Haukelifjell kvart år. Start og mål er i Haukelifjell skisenter,

Les meir
nn_NO