17.mai på Haukeliseter

17. mai feiring på Haukeliseter

Facebook
Twitter
Email
Print

Tradisjonen tro markerer vi nasjonaldagen med flaggheising, nasjonalsang, tog og en velsmakende 17. mai-meny. Kombiner feiring av nasjonaldagen og sesongavslutning med en langhelg på fjellet til knallpris. 

Hva skjer på Haukeliseter 17. mai?

08.00                                Flaggheising og nasjonalsang
08.00 – 10.00                  17.mai-inspirert frokostbuffet
11.00                                    17.mai-tog. Togets lengde og varighet tilpasses etter vær og føre
14.00                                   17. mai-leker: potetløp og sekkeløp

Antrekk er bunad, festklær eller turtøy – hva enn du ønsker og føler for. Husk flagg, blåsehorn, sløyfer og muntert humør!

17. mai-meny 

I anledning nasjonaldagen har vi satt sammen en speketallerken bestående av spekeskinke, fenalår, spælsnabben, potetsalat og eggerøre til hovedrett. Dagens dessert blir kjøkkensjefens egen pavlova med vaniljekrem og bær.

17. mai-meny serveres fra klokken 12.00 til 19.00 på nasjonaldagen.

Sesongavslutning

Det nærmer seg sesongavslutning også på Haukelifjell. Selv om det trolig vil være snø i fjellet i mange uker til, blir nok 17.mai-uken blant de siste ukene med brukbart skiføre. Det er så klart vanskelig å spå føret frem i tid, men skal vi gjette vil det fremdeles være praktfulle muligheter for både toppturer og fjellskiturer på selveste nasjonaldagen. Benytt inneklemt rød tirsdag til å unne deg en langhelg på fjellet kombinert med sesongavslutning og feiring av nasjonaldagen!

17. mai-pakketilbud

I år faller nasjonaldagen på en tirsdag, og med inneklemt mandag ser vi ingen grunn til å ikke tilby deg et eksklusivt 17.mai-tilbud på opphold fra søndag 15. mai til tirsdag 17. mai.

For bare 2525/2788 kroner (DNT medlem/ikke-medlem) får du to netter på fjellrom, frokost, middag søndag og mandag, og så klart tilgang til vår 17. mai-inspirerte frokost og 17. mai-meny på selveste nasjonaldagen. Er dere to stykker som deler rom blir prisen 1753/2016 kroner per person. 

For å benytte deg av tilbudet sender du en e-post til info@haukeliseter.no.

dronebilde over haukeliseter fjellstue
Facebook
Twitter
Email
Print

Nyeste artikler

A lake during sunset

#Haukelitopp10 – 2024!

Sommarens sprekaste konkurranse! Er du klar for sommarens sprekaste utfordring? «Haukeli Topp 10» er tilbake, og me inviterar deg til å oppleve ti fantastiske fjellturar

Les meir
nn_NO